Той реши да дари половината от черния си дроб на непозната, а всички останаха изумени, от това което се случи по-късно

Когато Кристофър Демпси реши да дари половината от черния дроб на неизвестна жена, той дори не можеше да мечтае колко точно това решение ще промени живота му и в каква посока.   Любовната история започва, когато Демпси случайно чува разговора на Хедър Крюгер по време на почивка от работа на място на юг от Чикаго.   Хедър е в четвъртия стадий на тежко чернодробно заболяване. Тя се бори с болестта в продължение на две години и лекарите й казват, че едва ли ще оцелее през следващите два месеца, ако не намери донор, съобщава Би Би Си.

  Семейството й се бори да намери донор, което е особено трудно в САЩ, където близо 120 000 души чакат чернодробни трансплантации от години.   Демпси случайно чува изказването на Хедър за болестта и решава да я опознае и да предложи помощ.

Двамата били нервни и ужасени, но в същото време започнало да се развива съчувствие между двамата.   Осем месеца след успешната трансплантантация, Демпси пита Хедър, да се оженят и днес имат щастлив и здравословен живот.   – В моите най-луди сънища не бих помислил, че ще се омъжа за непозната, на която реших да спася живота, казва Демпси./zajenata.bg