Всяка зодия има своя слабост, която прикрива с лъжа: Кои са най-големите слабости и лъжи на зодиите

Всяка зодия има някаква своя черта, „слабост“, за която не иска другите да знаят, а когато се оказва в ситуация, когато би могла да бъде разкрита, тя решава да лъже. Но понякога е добре да се изправим пред себе си и да разпознаем нашите слабости, защото всеки има и никой не може да очаква от нас да бъдем съвършени. Какви са най-често срещаните лъжи, които произнасят знаците от Зодиака:

Овен: Аз съм спокоен и не се ядосвам

Изключително темпераментният Овен много лесно „пламва“, но не иска другите да знаят, че понякога не може да контролира чувствата си на гняв и безпокойство. Но вместо да ги криете, би било по-добре да поработите върху контрола на собствения си темперамент и лекото му облекчаване.

Телец: Аз не ревнувам

Телецът иска да остави впечатление на човек с голямо самочувствие, така че признанието, че е ревнив за него е като да признае поражението.

Вярно е, че Телецът е доста предразположен към ревност, но умело го прикрива. Когато честно признае, че ревнува, може да е по-лесно да се справи с това, което чувство.Близнаци: Не осъждам

Независимо от това колко се опитваме да бъдем отворени за различията и разбирането на различните, всеки от нас понякога осъжда. И близнаците просто не искат да признаят, че те осъждат другите, въпреки че често го правят. Те искат другите да ги възприемат като личности с открито мислене и осъзнават, че тенденцията да осъдят недостатъците е нещо, над което трябва да поработят.

Рак: Добре съм

Никой не крие чувствата си толкова добре. Историите за тези животни са добре известни, за черупката, която ги предпазва от наранявания. Всъщност става дума за една от най-емоционалните зодии в хороскопа. Лошите неща около тях силно ги засягат, но по-скоро ще излъжат, че са добре, отколкото да си признаят, че нещо ги притеснява. Не се крийте непрекъснато зад черупката си.

Лъв: Добре съм

Гордостта на Лъва е по-важна от всичко и ще бъде много трудно да признаят, че някой или нещо ги е наранило. Той ще го задържи в себе си, ще сложи усмивка на лицето си и позиция, изпълнена със самочувствие и ще измами хората. Но той изобщо не е наясно каква облекчение би почувствал, ако каже истината.

Дева: Не съм стресиран

Най-големите перфекционисти в хороскопа, Девите искат винаги всичко да бъде безпроблемно, перфектно и „под конец“, а като се има предвид, че не винаги е така, те често са под стрес. Но Дева много добре знае как да действа хладнокръвно. Опитайте се да се отпуснете и да осъзнаете, че не всичко трябва да е перфектно, всъщност не може да бъде!

Везни: Не лъжа

Да бъдат хванати в лъжа за Везните е нещо, което най-малко им харесва в живота. Искат другите да ги възприемат като искрени и открити хора, така че лъжата им е напълно неприемлива. Но тъй като в този свят няма човек, който да не е излъгал, така няма и Везни, които да не са казали нито една лъжа. Приемете тази истина и вече няма да се налага да лъжете, че не лъжете.

Скорпион: Не съм обсебен от това

Страстните Скорпиони са известни със своята склонност към обсебване, но не искат другите да видят как могат да бъдат обвързани с някого или нещо такова. Но, под студенокръвната външност, всъщност има големи емоции. И това не е лошо – тяхната страстна преданост ги прави най-желаните любовници и най-харизматичния знак в хороскопа.

Стрелец: Не ми пука

Стрелците са известни със своя оптимизъм. Рядко някоя зодия се смее толкова, колкото и Стрелецът, но разбира се, те също имат лоши моменти и проблеми. Но те най-често ще кажат, че не им пука. Точно как наистина се чувстват дълбоко в себе си, ще си знаят само те. Понякога е хубаво да спрете да се смеете и да признаете, че все още се интересувате и че ви е грижа.

Козирог: Нямам нужда от помощ

Козирозите искат да направят всичко и да покажат, че могат да го направят сами, т.е. не се нуждаят от чужда помощ. И наистина – Козирогът е изключително изобретателен и способен, но дори той понякога се нуждае от помощ. Така че, когато вашият приятел Козирог ви каже следващия път, че може да го направи сам, може да му помогнете.

Водолей: Не съм несигурен

Истината е, че Водолеят често преоценява собствените си решения и за него е важно какво мислят другите за това. Въпреки това, по-добре е да каже, че е сигурен в собствените си решения и действия, вместо да показва собствената си слабост. Въпреки това не е слабост да признаем, че понякога не сме сигурни какво мислим и може да поискаме от другите да изразят мнение.

Риби: Мога да го преценя сам

Когато им се случи нещо лошо, деликатните Риби ще „потънат“ сами в самота си, за да се опитат да решат своите собствени проблеми и те ще се лъжат, че сами могат да преодолеят всичко, потопени в собствените си мисли и размишления. Но по този начин те могат да потънат до дъното и да останат в капан в тъмното. Нека да знаят, че не са сами и че винаги сте там, за да им помогнете./zajenata.bg