БУМ! ЗА ПРЪВ ПЪТ В ИСТОРИЯТА: МЪЖ РОДИ ЗДРАВО БЕБЕ!!! ВИЖТЕ САМО КАКВО ГО Е СПОЛЕТЯЛО ТОЧНО ПРЕДИ 9 МЕСЕЦА!

Това хвърли света на медицината в амок! BRADVA.BG първа представя на читателите си изумителната история!

Мъж роди здраво бебе с цезарово сечение 9 месеца след отвличане от извънземни!

В малкото южноафриканско градче Розета се е случило същинско чудо! 37-годишният безработен Сидни Уилям Бъкстон е станал първият мъж в историята, които е родил здраво бебе, предава WNDR. Шокът далеч не свършва до тук!

Бъкстон е диагностициран шизофреник, които твърди, че е бил отвличан от извънземни точно 9 месеца преди раждането. Мъжът е подал официален доклад в полицията, където са го сметнали за луд.

Интересното е, че мъжът е роден със синдром на андрогенна интензивност – състояние, което хипотетично би му позволило да развие и яйчници заедно с мъжките репродуктивни органи.

„Все още не можем да си обясним как е станало! Даже и пациентът да е развил яйчници в тялото си, достъпът до тях би бил невъзможен – той няма женски полови органи!“, разказва изумения д-р Крузбърг!

Сидни е родил с цезарово сечение здраво момченце! Детето вече е предадено на социалните служби, тъй като родителят е присхически нестабилен.

От болницата в г. Питърмарицбург разпространиха снимка на бебето. 

Лицето на новороденото изглежда доста странно, забележете челото:

Изумителната история взриви форумите на уфолозите, а една от водещите теории е, че бебето е извънземен хибрид./BRADVA.BG

сн. са илюстративни