Той откри таен подземен вход,но когато влезе- най-страшното място на земята!

Сигурно сте чували за проекта „Манхатън“, в който с помощта на германски учени, американците се сдобиват с атомната бомба. Това се смята за най-великото същевременно най-страшното постижение на човечеството, след като САЩ „тестват“ чудовищното си оръжие върху Хирошима и Нагасаки!

Можете ли да си представите какво би се случило, ако Хитлер е разполагал с адското оръжие. Оказва се, че той е бил много по-близо до овладяването на атома от колкото се предполагаше до сега.

Изследователят Андреас Шулцер смята, че е открил тайната ядрена лаборатория на Хитлер!

Всичко започва, когато Шулцер попада на писмо от нацисткия учен Виктор Шаубергер, в която е описано в детайли как в секретната лаборатория на Третия Райх са се „разбивали атоми“.

Поректът е започнал в края на 30-те години след като германските учени Ото Хан и Фриц Штрасман успяват да разделят атома на Уран 235 с неутрон, което води до ядрена реакция.

Но къде е тайната лаборатория?

Малкият град St. Georgen an der Gusen в Австрия има много тъмно минало. Там е разположен зловещият концлагер Матхаузен-Гюсен – място, където хиляди евреи са избивани систематично.

След като съюзниците освобождават лагера, изплува информация, че затворниците са копали мистериозни тунели и са работили в строежа на свръхмодерна подземна лаборатория.

 

Входовете на мистериозните тунели до концлагера

Днес Шулцер установява, че там, където са правени изкопите има изключително завишени нива на радиация!

Разкопките продължават вече цели три години.

Шулцер се е сблъскал с огромни бетонни плочи, които са почти невъзможни за разбивани – очевидно крият огромна тайна. Изследователят смята, че след по-малко от година ще достигне до самата подземна лаборатория, която е била „запечатана“ с взривове, след като нацистите са разбрали, че ще изгубят територията.

Екипът на Шулцер е успял да надникне в сърцевината на подземния комплекс с помощта на свръхмодерни оптични камери, и това, което е видял бегло е повече от очакваното.

Според оскъдната информация, която е изтекла от неговия екип, в подземната база се крие „свръхмодерна техника“, както и „артефакти, които не са от този свят“!

Редица уфолози смятат, че нацистите са експериментирали с извънземни технологии в секретни бази, а тази може да е една от тях. Светът на науката чака с нетърпение, какво ще открие изследователят в подземния комплекс.

Има сериозни притеснения, че някои правителства не искат съдържанието на свръхмодерния бункер да види бял свят, и са готови на всичко да потулят истината. Точно за това екипът на Шулцер среща огромни административни пречки при разкопките.

 

webnovinar.com