Била съвсем нормално момиче: Днес има най-големият бюст в Европа, а ще останете без думи, когато видите лицето й! (Снимки)

28-годишната Мартина Биг е стюардеса от Германия и казва, че винаги е мечтал за това да се превърне в „екзотична Барби“. Мечтата си постигнала с множество пластични операции и още по-многобройни посещения на солариум.

А резултатите? Вижте сами.Така изглеждала Мартина преди всички хирургически интервенции.

Тя пожелала да прилича на Памела Андерсън, но след като постигнала целта си, заключила, че Памела няма „достатъчно извивки“, така че решила да я надмине. Освен това, искала и да види колко точно може да потъмнее.

Всичко започнало през 2012 г., когато искала да стане манекенка. Тогава първо тръгнала на солариуми, после преминала на инжекции с мелатонин. И нищо не е било достатъчно тъмно за нея, нито пък гърдите й били достатъчно големи. „Не искам да имитирам звездите. Искам да създам уникален, екзотичен Барби вид с тъмна кожа, платинени косата и много големи извивки. Така искам да изглеждам“, казва тя.

И както казва, в момента е доволна от външния си вид, защото точно за това и мечтала винаги. Вече си е направила всички операции, освен тази за повдигане на седалището, за която казва, че ще я направи тази година. Във всичко това я подкрепя и партньора й, който също използва инжекции за потъмняване.

„Не исках точно цвят като на Мартина, но със сигурност я подкрепям и ми харесва как изглежда“, казва той и добавя, че се гордее, че е мъж на жената с най-големите гърди в Европа. „Надявам се, че Мартина и в бъдеще ще продължи да увеличава гърдите си, бедрата и устните и че ще продължи с инжекциите“, казва той, защото смята, че след всяка операция тя става все по-хубава./zajenata.bg