Супер горещи начини да задоволим партньора си!

Замисляли ли сте се, какво прави някои мъже невероятни любовници ? За много хора, удовлетворението в спалнята е твърде лична тема, която често опира до един въпрос: „Правя ли го както трябва?“ Истинският въпрос обаче е, „Правя ли го, така че да задоволявам партньора си?“ Дали вашият партньор е нов, или мъжът до вас за цял живот, ще трябва да започнете с основите, ако искате наистина да има добър резултат. Отделете известно време за разговор с партньора си, за да подобрите сексуалните си техники.

Разберете какво предпочита в леглото, за препоръчване е да го направите на чаша вино, или нещо друго, а не преди да си легнете, или вече след като сте между чаршафите. Принципът е-С колкото повече информация разполагате, толкова по-добри любовници можете да бъдете.

Имате нужда от малко помощ, откъде да започнете? Ето няколко супер горещи предложения, които можете да използвате, за да задоволите и най-капризните и чувствителни мъже. Вижте техниките описани по-долу и ги обсъдете с партньора си, когато седнете на масата. Споделете му какви идеи имате. Много мъже споделят, че биха искали от партньорката си да знае как да говори мръсни думи по време на секс. Първоначално може да ви се стори доста вулгарно, странно, неприлично, или както искате го наречете, когато трябва използвате „ужасните мръсни думи“ на езика от улицата, но ви уверявам, че сексуалния жаргон въздейства много силно на мъжете по време на секс! Много мъже обичат да бъдат докосвани чувствено по пениса и скротума. Мъжката сексуална анатомия включва повече отколкото единствено самия пенис. Да, мъжете често обичат да бъдат галени и докосвани нежно, или по-грубо по пениса, главата му, мястото между пениса и ануса, основата му и мястото над самата основа. Някои мъже дори изпадат в екстаз, когато се гали отворът на ануса им, или дори, когато се пъхне лекичко пръст вътре, за да се масажира простата им.(трябва задължително да уточним, че това действие не прави мъжете хомосексуалисти, а просто някои от ерогенните им зони се намират там, а и хомосексуализмът е по-скоро състояние на духа). Просто дискутирайте с партньора си, коя сексуална практика е най-възбуждаща за него. Ако той, или вие се чувствате неудобно да задавате такива въпроси, наблюдавайте го за сигнали, които изразява с тялото си. Мъжете харесват много, когато държите с ръка пениса им , или само главичката, или галите тестисите им леко с пръсти. Ако искате да разберете кой вид докосване се харесва най-много на партньора ви, пробвайте различни-леко, грубо, нежно, въртеливо, нагоре-надолу, леко драскане с маникюр, или копринен шал, на сухо, или с лубрикант …използвайте въображението си и наблюдавайте внимателно реакциите му и ще разберете какво му въздейства най-възбуждащо. Може да използвате само ръцете си, за да докарате до оргазъм партньора си, особено ако сте изморени и не сте в настроение за сексуални приключения, докато на него точно това му се иска. Има едно нещо, което повечето мъже искат от жените си и то им въздейства особено силно. Това е, както можете да се досетите- стимулацията с уста . Както и да се нарече тази техника, тя може да докара мъжът до екстаз. Може би това е все още табу за някои от вас, но истината е такава. Също както ръцете ви, така и устните могат да достигнат до много ерогенни зони по мъжкото тяло. Някои от мъжете харесват съвсем лекичко засмукване на главата на пениса, а други обичат по-грубото отношение. Ако изпитвате неудобство да говорите за начините, по които той иска да бъде докосван с устни, отново можете да опитате различни начини за стимулация като внимателно следите за реакцията му при различните похвати, така че не след дълго ще бъдете съвсем наясно как да му доставяте най-голямото удоволствие./zajenata.bg