Ослепителна фитнес блогърка загуби последователите си, след като публикува тези СНИМКИ (18+)

Социалните медии са чудесно място, където да споделим преживяванията си. Какво правим, какво ядем, какво обичаме или дори да пускаме просто смешни снимки на котки. Това, което публикуваме, показва в какъв етап от живота си се намираме, пише „Мирър“.  Това се опитва да обясни на феновете си фитнес блогърката Хана Полити, която работи като акушерка.

Постепенно снимките й печелят хиляди последователи от целия свят.  Няколко фитнес сайта дори публикуват нейни фотографии като реклама на спортните си съоръжения. Благодарение на успеха си в социалните медии Хана успява да пътува из целия свят.

Животът й коренно се променя, когато среща годеника си Гарт и им се ражда прекрасно момиченце.  Като всяка майка Хана започва да пуска повече снимки на себе си с бебето и постепенно забелязва, че част от последователите й – мъже просто са изчезнали.  „За сметка на това дойдоха други, които се радваха на бебето и новия ми начин на живот, те вече не ме възприемаха като сексапилна жена, но най-вече като майка“, признава Хана.  „Те искат да ме познават и Евалия е част от мен, но се опитвам да не споделям твърде много снимки с нея, защото все пак друга е причината хората да ме следват на първо място“, казва тя.

blitz.bg