Какво мислят мъжете за женските косми в интимните зони?

Надали някой мъж директно ще коментира космите южно от пъпа, но ново проучване показва, че господата масово предпочитат да почувстват гладка кожа между краката.

 

Проучването, в което са участвали 1110 мъже и жени на възраст между 18 и 26 години, разкрива как съвременните млади хора „оформят“ интимните части и какви са техните предпочитанията за външния вид там.

От резултатите става ясно, че по-голямата част от двата пола предпочита по-малко косми. 95% от анкетираните признават, че са премахнали напълно космите в интимната зона през последните 4 седмици.

 И мъжете и жените са категорични, че оправят прическата там долу, когато очакват да получат орални ласки.

60% от мъжете са категорични, че искат партньорките им да нямат никакви косми под бикините, а останалите нямат нищо против тънките линии или друг вид прическа с къса дължина на малка площ от кожата.

 

Жените са разделени на 4 вида: привързанички на „голия пенис“, тези които предпочитат господа с малко косми, постригани или тези, на които им е все едно дали техния партньор е космат или не.

Водещият експерт на изследването д-р Скот Бътлър от колежа в Джорджия, твърди, че основната причина за премахване на космите в интимната зона не трябва да е от суета и желанието на другия да му хареса, а изборът за личен комфорт и удоволствие. Повечето от жените, които е интервюирал сами споделили, че са премахнали всички косми, защото така се чувстват чисти и изпитват по-голямо удоволствие в секса./zajenata.bg