Класация на най-трудните за обичане зодии-Не съм съгласна за второто място!

На някои хора не им е лесно да имат романтични отношения. Някои зодии просто са по-трудни за обичане, отколкото други.

Ето и как са класирани:1. Дева

Девите са най-самостоятелният знак в зодиака.

Освен това те подхождат към повечето връзки от една аналитична, почти мениджърска позиция. Дори да не е нарочно, Девите държат повечето хора на една ръка разстояние, докато не се убедят, че могат да им имат доверие. Заради всичко това те не са никак лесни за обичане. За да се случи, трябва да свалят гарда и да се отворят към другите, но това не е в природата им. Когато веднъж го направят, се превръщат в невероятни партньори, но това ще им отнеме време.

2. Скорпион

Скорпионите са царе на това да не знаят какво искат. Те се лашкат като луди между горещо и студено отношение и заради това са изключително трудни за разбиране и за връзка. Скорпионите могат да бъдат изключително изцеждащи партньори, затова те ту са във връзки, ту са сами. Честно казано, докато не узреят емоционално, те просто не са готови за истински отношения.

3. Стрелец

Няма знак по-непостоянен и импулсивен от Стрелеца. Донякъде това ги прави много вълнуващи и с тях партньорите им никога няма да скучаят. Но от друга страна, за тях е почти невъзможно да се установят на едно място. Те постоянно жадуват следващото предизвикателство, следващата адреналинова тръпка, следващото приключение. Много им е трудно да се успокоят и просто да си живеят. И това не е много добре, когато става дума за връзка. Те ще са доволни единствено ако открият някого, който не просто ще ги преследва, а ще тича заедно с тях.

4. Водолей

Водолеите са резервирани и затворени по природа. Изобщо не е в същността им да се отворят и да допуснат хората до себе си. Много трудно е да разбереш Водолей, който пази дистанция между себе си и останалите. Те имат нужда от някого, на когото наистина имат доверие и се чувстват комфортно да се покажат уязвими пред него, за да се отпуснат и да си позволят да се влюбят.

5. Козирог

Козирогът е синоним на практичност, ефективност и тежък труд. Това ги прави изключително надеждни като колеги или подчинени, но също така означава, че гледат на всяка връзка като на бизнес сделка. Никой не обича да се чувства преценяван според техния вътрешен списък с плюсове и минуси. Козирозите трябва да се научат да слушат сърцето си толкова, колкото и главата, за да намерят истинска и трайна любов.

6. Близнаци

Близнаците имат репутация на нерешителни и прекалено емоционални. Това е вярно до известна степен и може да направи комуникацията с тях трудна. Но също така означава, че обичат с цялото си сърце и се доверяват изцяло на този, когото обичат. Те нямат резерви и се отдават напълно на партньора си. Да бъдеш обичан толкова много може да е смущаващо. Но заслужават поздравления за това, че не се страхуват да се покажат толкова уязвими.

 

7. Лъв

Няма знак така динамичен и завладяващ като Лъва. Лъвовете са изключително независими, уверени и сигурни в себе си. Затова е важно да разберете, че те никога няма да имат нужда от вас. Но те са толкова харизматични, че е невъзможно да не се чувствате привлечени от тях. Лъвовете правят всичко да изглежда по-вълнуващо и вълшебно, затова не е чудно, че всички ги обичат.

8. Овен

Активни, вълнуващи и страстни, Овните превръщат партньора си в центъра на света и искат да бъдат всичко за него – подкрепа, партньор в престъпление, рамо, на което да плаче. Те жадуват да му дадат всичко, от което има нужда. Кой би устоял на такава любов?

9. Телец

Няма друг знак, толкова лоялен и стабилен като Телеца. Когато Телците обичат някого, това е задълго. Те са напълно отдадени и посветени на партньора си. Не оставят нищо на въображението, никакви неизяснени неща. Всичко е сложено на масата и във всеки един момент сте наясно какво точно изпитват към вас. Този вид лоялност и отдаденост трудно се намират и не са нещо, което бихте захвърлили с лека ръка.

10. Везни

Везните искат всички да са доволни и щастливи. Това се отнася за всички хора по света, но най-вече за близките им. Везните ще направят и невъзможното, за да се уверят, че партньорът им е добре. Те са изключително лесни за обичане, защото ви дават цялата любов, която едно човешко същество може да даде на друго – и това е достойно за подражание.

11. Риби

Рибите вероятно имат най-голямото, обичащо, кървящо сърце в зодиака. Те чувстват много дълбоко, за тях всичко е емоция и нямат проблем да покажат от какво се нуждаят и какво искат от човека до себе си. Рибите слагат всичко на масата и не оставят нищо неизказано. Ще минат през огън и вода за човека, когото обичат и това е любов, която ще изпитате веднъж в живота си.

12. Рак

Раците са най-грижовните, най-безусловно обичащите хора в зодиака. Те са изключително опрощаващи и търпеливи. На тях може да разчитате ден и нощ, независимо за какво става дума. Раците са перфектният пример за истинска любов. Добре би било всички да обичаме по този начин./zajenata.bg