Как да разберете дали половинката ви кръшка?

Ако подозирате половинките си в изневяра, вгледайте се в гардероба им – новите дрехи, както и някои промени във външността, издават кръшкачите, пише в. „Сънди експрес“, позовавайки се на резултатите от допитване, направено във Великобритания.

Анкетата е обхванала 600 потребители – 300 мъже и 300 жени, на сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters.

Съдейки по отговорите на „активните кръшкачи“, червеното червило, секси бельото и новият чифт обувки на високи токчета са убедителен признак, че жената слага рога на партньора си.

Приятелката или съпругата пък може да е сигурна, че възлюбеният ѝ се „заиграва“ извън общото ложе, ако открие в гардероба му нов костюм.

Запитани какво се променя във външността им, когато изневеряват, 26 процента от кръшкачките отговарят, че на среща с любовника винаги носят червено червило, 17 процента залагат на предизвикателен колан с жартиери, а 15 процента – на обувки с високи токчета.

За сравнение – преди среща с любовницата 21 процента от мъжете се „поливат“ с одеколон, 18 процента се бръснат, 14 процента вадят официалните обувки, а 5 процента се сдобиват с нов костюм, пише Тялото.бг.

Проучването разкрива още, че внушителните 71 процента от жените и едва 31 процента от мъжете харчат повече пари, за да се издокарат за среща с любовниците си, отколкото заради настоящите си половинки./pik.bg

Коментари