12 неща, които мъжете искат от жените много повече от външния им вид

Нещата, които мъжете искат от жените обикновено нямат никаква връзка с външния им вид – размера на сутиена, формата на тялото или килограмите им.

Вярно е, че външния вид е това, което първо се забелязва и привлича или отблъсква другото лице, но в дългосрочен план, някои други качества и характеристики са на преден план.

Това са 12 неща, които мъжете искат от жените повече от външния вид

Възможност за слушане

Много хора ценят това, хора които просто умеят да слушат какво се говори без изявленията – „Аз ти казах“ да дават съвети и ненужни коментари, с които  да се опитват да докажет, че са прави. Понякога просто трябва да слушате лицето, което се опитва да ви обясни нещо, за да покажете, че наистина ви е грижа за това.

 Също така, необходимо е да бъдете търпеливи, тъй като на повечето мъже им е необходимо малко повече време за обработка на техните проблеми, преди те да започнат да говорят за тях.

Спонтанност

Да бъдете в състояние да приемете нещата такива каквито са и да се чувствате комфортно във всяка ситуация е възможност, която повечето мъже ценят при жените.

Шофьорски умения

Въпреки че повечето мъже често се оплакват от жените шофьори, повечето от тях споделят мнението, че е по- добре жената да има допълнителни шофьорски умения.

Изпълнени със сигурност в себе си жени

Жените, които се радват на всичко, което правят всъщност са много по-привлекателни за мъжете, а сайтът All Women’s talk пише, че жените трябва да спре да се притеснява за това, което няма и да се насладите на това, което има, гордо носейки го в себе си. Не се лъжете, че жената трябва да бъде най-красивата, най-секси, да има отлична работа или впечатляваща биография, а да се научи да бъде щастлива и доволна от това, което има и от себе си като личност.

Възможност за радва среда в храните

Хранете се здравословно и се опитват да внимавате за излишните калории, но не натрапчив да броите всяка калория да сте на постоянна диета. Мъжете не обичат (и не разбират) жените, които са постоянно на диета, а им се харесва, когато жената е в състояние да отидете на ресторант, без грижи и комплекси да поръча пица или хамбургер или друга мазна храна.

Кулинарски възможности

Старата поговорка казва, че „пътят към сърцето на мъжа е през корема му.“ Мнозина ще кажат, че в това има много истина. Мъжете обичат жени, които знаят как да готвят и които са готови да готвят за тях. Това може да звучи като доста антифеминистка теория, но е хубаво жената да има тези умения и да бъде домакиня.

Естественост

Въпреки че  „изкуствените“ момичета получават повече внимание от мъжете, рядко от тях някоя може да се приеме за нещо по-сериозно

в дългосрочен план. Мнозина ще се съгласят, че мъжете за сериозна връзка или брак търсят прости и природно-натурални девойки

Готови за компромиси

Всеки обича хора, които са способни на компромис и които са готови да се откажат от своите принципи заради друг човек

Грижовност, но в умерени количества

Мъжете искат да знаят, че се притеснявате за тях, но не прекаляват. Погрижете се за него, когато той е уморен или болен, изненадвайте го от време на време, слушайте, когато той говори за своите проблеми, но не да го третира като дете, което не е в състояние да направи нищо само.

Чувство за хумор

Това го обожават всички мъже и ценят страшно много, особено с тези които планират нещо сериозно. Но това, което е още по-важно е да имате сходно чувство за хумор, з да бъдете съвместими. Така никога няма да ви е скучно! По същия начин ние избираме нашите приятели.

Жени, които се грижат за себе си

Само жените, които са в състояние да се грижат за себе си (но не и да са егоистични и егоцентрични) са тези, които изпращатзнак, че един ден ще бъдат в състояние да се грижат за семейството си и да бъдат добри съпруги и майки.

Психическа сила

И последно, но не и по важност – едно от най-важните неща, които мъжете ценят в жените е умствената сила. Тя ви кара да сте устойчиви на удари, влияние на околната среда и показва как можете да бъдете твърда опора за другите./zajenata.bg

Коментари