Вдовицата гледала снимки от сватбата си, а тогава открила шокираща подробност!

След сватбата, Ема и Джъстин Котилард от Великобритания с нетрпениe очаквали медения месец. Не помислили, че пътуването ще се превърне в кошмар.

Една сутрин той просто започва да й крещи и казал, че ще излезе. Неговото поведение било шокиращо, тъй като тя била в седмия месец от бременността.

 Скоро след това, лекарите открили, че страда от агресивен и смъртоносен мозъчен тумор.

Казали, че химиотерапията, лечението и спешната операция ще успеят да продължат живота през следващите две години. Младата двойка била шокирана.

Въпреки стресовата ситуация, Ема през 2015 г. родила здраво момиченце Миа. През този период Джъстин започнал химиотерапията. Неговата дъщеря можел да вижда само през почивните дни.

Четири месеца по-късно било установено, че туморът се увеличава и че метастазира. Ема смятала, че му остават още само две седмици живот, така е решила да го вземе у дома. За щастие, той успял да живее малко по-дълго и посреща своя 30-ти рожден ден и на следващия Коледа.

През май 2016.

г. починал. Ема от тогава се занимава с хуманитарна работа, помага на хора, страдащи от същата болест. Симптомите на това заболяване са много агресивни и могат да бъдат опасни за околните. Както припомня Ема, мъжът й преди сватбата се държал странно. Днес, когато гледа снимките, й е ясно, защо било така.

Ема вярва, че нейната история ще бъде вдъхновение за хората своевременно да фона фаталните симптоми и възможни заболявания, преди да бъде прекалено късно. Ако навреме се забележат признаците, може успешно да се лекуват./zajenata.bg