Нещата, които всеки мъж иска по време на секс

Въпреки, че хората са различни, те имат много общи неща. Що се отнася до секса, мъжете могат да имат различни сексуални фантазии, но в крайна сметка искат няколко определени неща от партньорите си. Едно от основните неща е, че всеки мъж иска жената до него да бъде също толкова активна в леглото, което е и той. Някои експерти казват, че пасивното поведение от страна на дамите не е здравословно нито за тях, нито за техните мъже.

 Ето и кои са нещата, които всеки мъж иска по време на секс:

1. Жената да говори мръсни думи . Мъжете се възбуждат от това и им харесва, когато жените искат да говорят мръсни думи по време на секс. Жените, които се безпокоят, достатъчно е да споменат колко добре се чувстват, какво точно и как точно им харесва, какво искат да се случи още и т.н.

2. Жената да инициира нови пози . Мъжете, а и жените имат нужда от разнообразие. Само по този начин може да се запази сексуалната възбуда , привличането и страстта между двама души. Поради тази причина мъжете искат жените да покажат инициатива и да ги накарат да опитат нещо ново. В Кама Сутра има достатъчно пози, но голяма част от тях са доста тежки. Така че опитайте нова.

Достатъчно е да измислите някоя модификация на традиционните пози. Това също върши работа.3. Жената да поеме контрола. Както вече стана дума, жените не трябва да бъдат пасивни в леглото. На мъжете не им харесва. Няма нищо по-вълнуващо от това една жена да покаже, че знае какво иска в секса.

4. Жената да изненадва . Е, някои мъже могат да се стресират, ако жената започне да вади различни атрибути от шкафа, така че използването на някои от тях изобщо не е лоша идея – секси бельо или дори някой костюм са в основата за добър секс.

5. Жената да гледа. Мъжете обичат визуална стимулация. Изборът на пози като каубойка е наистина възбуждащо за мъжете, а те могат да се ползват голяма част от женското тяло. Огромното огледало в спалнята е задължителен елемент за хората, които искат да се виждат, защото по този начин те могат да получат „пълен преглед“ на действието./zajenata.bg