Мъжки прически есен-зима 2017

Тенденции мъжки прически есен-зима 2017 г.

Актуалните прически за мъже за сезон есензима 2017 предлагат разнообразие от дължини и стилове.

 

 

Прическите на господата през студените дни могат да бъдат не по-малко стилни от разнообразните дамски прически и сега ще ви покажем 10 варианта, които могат да се изпробват с мъжката коса.

Актуалните тенденции за мъжки подстрижки обикновено се представят на ревютата за мъжка мода като допълнение към визиите на моделите.

Строгото им популяризиране не се ограничава само до модата, но и също често сред много филмови и телевизионни звезди. Дълготрайната им популярност се отбелязва в стрийт стайла,  особено сред по-младите поколения, готови да прегърнат тези тенденции. Има няколко причини за това. На първо място изглеждат младежки и могат да изглеждат изключително добре на къдрави, прави или вълнообразни типове коса. Другото предимство на модерните подстрижки за мъже е това, че те могат да се интерпретират по много начини. От класическите версии до по-съвременните адаптации и всичко между тях – считайте, че това най-голямото ви ръководство за най-добрите мъжки прически за сезона, които трябва да се опитате още днес.

Мъжки прически есен-зима 2017

мъжки прически

Една от най-предпочитаните прически за къса коса от мъжете е тази на една страна, канализирана в стайлинг тип Помпадур, Много прилича на зализана назад версия, първата стъпка към овладяването на която е гарантирането на по-дълги пропорции до върха, така че зализването на косата да работи добре с по-късите страни на тази мъжка прическа. Ключът към идеалното стилизиране е да се уверите, че сте разделитли косата си по правилния начин. Това се различава за всеки, така че се уверете, че сте избрали най-добрата част на лицето си. Това обикновено се определя от това на кой път косата пада естествено.

 

Прически за мъже за сезон есензима 2017

мъжки прически

  • Класическа мъжка подстрижка.

Ако търсите нещо по-консервативно, изберете класическа мъжка прическа, при която косата от двете страни над ушите е силно изтънена, докато отгоре на темето има дължина, която не е твърде дълга. Класическата мъжка подстрижка се препоръчва за тези, които искат да бъдат по-малко загрижени за своята прическа, защото тя е сравнително проста и не е твърде крайна. Стилизирането на тази, както и на останалите лесни прически е просто, защото малко продукт за коса отгоре ще я задържи чиста и гладка. Гел за коса или мус с мокър ефект ще даде на тази прическа за къса коса вид като от  40-те или 50-те години, което може да бъде страхотно, за да се променят пропорциите нагоре.

мъжки прически

  • Мъжки прически на слоеве.

Онези, които търсят малко по-различни прически за мъже, вероятно ще харесат тази. Тази версия на подстрижка също се препоръчва за тези, които искат да добавят пълнота и дълбочина на косата си от визуална гледна точка. Чрез добавяне на слоеве, това визуално ще разширят кичурите, а от своя страна това работи, за да направи външния вид на косата по-обемна. Трябва да се определи до каква степен искате да има слой на косата. Това означава, че когато косата се реже с бръснач, трябва да се започне от рязането на къси сегменти от косата, а след това да се продължи да се свалят по-дълги участъци, ако ви харесва начина, по който това подхожда на лицето ви.

мъжки прически

 

  • Зализана назад мъжка прическа.

Номерът да се задържи зализаната назад прическа за мъже е да се гарантира достатъчна дължина на косата, за да се оформи обратно. Желателно е косата отгоре да е по-дълга и ключът към осигуряването на полиран вид е да се използва голямо качество продукт за коса, което да укроти дългите пропорции към върха. За по-модерен вид  изберат матов мус за коса, за да запазите относителна текстура. За по-олд скуул адаптация на тенденцията, продукт за коса като гел ще гарантира прическата да изглежда по-структурирана, като същевременно се поддържа спокойна препратка към миналото.

мъжки прически

  • Буйна мъжка прическа.

Единственото нещо, което ще трябва да оформите от бухналата прическа за къдрава коса е многото обем и текстура. Тази версия на подстрижката също зависи от вида на косата, който мъжете естествено притежават. Господа с типове коса на къдрици ще намерят този стил по-лесен за пресъздаване, особено когато става въпрос за прилагане на продукти върху косата си, за да подобрят своите естествени вълни. За мъжете с по-прави типове коса, създаването на повече текстура с наслояване на косата е важно и ще помогне, когато става въпрос за оформяне на тази прическа за мъж. Имайте предвид, че матов продукт за коса работи добре с тази версия за прическа с къдрици.

мъжки прически

  • Прекъсната подстрижка.

Прическата разчита на силен контраст между косата на върха и бръснатите участъци отстани, отличаващи се с линия. Налице е изискан начин да се тълкува тази версия на подстрижката, и той се свежда до стилизирането й. Нашият съвет? Присвоете си тази версия с вдъхновение от 40+те години, като поддържате страничната част и работете с продукти, които ще направят косата ви да изглежда по-лъскава, за да се допълнят ретро елементите на стила.

мъжки прически

  • Дълги мъжки прически.

За тези, които търсят да направят изявление с тяхната прическа, този вариант предлага точно това. Комбинацията от къси страни около ушите с дълга, необуздана коса на върха на темето, прави впечатление на съпоставяне. Тази прическа за дълга коса за мъже също така носи усещане за стил, но трябва да бъде добре стилизирана, защото в противен случай може да изглежда занемарено и небрежно.

мъжки прически

  • Мъжка прическа с кок.

Онези, които искат да запазят своята малко по- дълга коса, но в по-сдържан, модерен контекст, могат да се възползват от тези прически с кок, фиксиран отзад на темето. Мъжкият кок все още е толкова популярен, както през последните няколко години, и защо да не е? Това е чудесна възможност за коса в преход на неудобна дължина, която изглежда изразително, но под контрол, докато израсте.

мъжки прически

  • Помпадур.

Може да канализирате 1950-та във вашата обемна и рокаджийска прическа помпадур. Тя е най-подходяща за мъже с дълги кичури и носи стилен и полиран вид на дължината. Мислете за подобие на зализана назад версия на тази подстрижка, но по-голяма и по-смела. Вие ще искате да използвате мокър вид с гел със силна фиксация и гребен за най-оригинална интерпретация на визия от 50-те.

мъжки прически

  • Напред и настрани.

Това е възможност за носенето на прически с бретон, който обаче съвсем не е необходимо да бъде равен. Този вариант на модерни прически за момчетапредставлява сресана в посока от върха на главата напред и на една страна коса. Контрастът между по-дългата част коса и по-късата около ушите не трябва да бъде голям.Използвайте  матов продукт за коса, за да добавите малко интересна текстура. Ако отдавна не сте носили бретони, изпробвайте различни последователни дължини и скоро ще научите какъв вид бретон подхожда най-добре на лицето ви./lazara.bg