Тези изречения използват мъжете когато изневеряват

Ако се съмнявате във верността на партньора си, има признаци, които се намират, когато вашият партньор ви изневерява, а също така има и някои фрази, които използват мъжете, когато искат да прикрият изневярата . Прочетете какви са.

Въпреки че понякога не искаме да вярваме в това, факт е, че партньорите понякога изневеряват и в този случай никак не бива да обвинявате себе си. Всички връзки имат своите добри и не толкова добри моменти, но лошите моменти.

Ако се съмнявате във верността на партньора си, има признаци, които се намират, когато вашият партньор ви изневерява, а също така има и някои фрази, които използват мъжете, когато искат да прикрият изневярата.

1. „Ние сме само приятели“ Ако сте открили, че вашият партньор е разговарял с момиче, за което до сега не сте чували, разбира се, че ще започнете да се съмнявате. Ако не ви е споменал преди сами да откриете за нея тогава съмнението със сигурност е оправдано. Има голяма вероятност тя да не му е приятелка, а любовница .

2.

„Почитай ми личното пространство и не ми пипай телефона“ Не иска от вас да му пипате телефона, тъй като се страхува, че може да видите съобщенията, които му е изпратила любовницата, или пък дори и нейни снимки. Едно нещо е да се спазва неприкосновеността на личния живот, а друго е тайната и укриването. Ако не ви позволява да докосвате телефона му и непрекъснато го държи при себе си, за това със сигурност има някаква причина.3. „Изневеряваш ли ми,а?“ Мъжете, които изневеряват често обвиняват партньорките си в изневяра. Защо? Тъй като започват да мислят по следния начин: „Ако аз мога да изневерявам, сигурно и тя прави същото“.

4. „Не си достатъчно добра“ Изведнъж към вас е започнал да се отнася по различен начин, а вие нямате никаква представа какъв е проблемът? Голяма е вероятността, вашият партньор да се вижда с друго момиче. Опитва се да ви убеди, че не сте достатъчно добра за него, за да си успокои съвестта и да намери оправдание за своя акт. А всъщност, в действителност вие сте повече от „добра“.

5. „И сам мога да си изпера дрехите“ В началото това ще ви действа като помощ около домашните задължения, но има и друга страна на историята. понякога мъжете правят това, за да не разпознае половинката им „следите“ от друга жена, като например миризмата на парфюм, червило или друго доказателство за неговата афера.

6. „Ще трябва да седя повече на работа“ Изведнъж той трябва да остава по-дълго на работа и да се прибира много късно, отколкото преди? Ако е така, има шанс, вашият партньор да не е на работа, а в прегръдките на друга жена . Дългата среща на работа всъщност е едно от най-честите извинения, които използват мъжете, когато изневеряват./zajenata.bg