Коя секс поза е създадена за всяка зодия?

Вместо да гадаете, какво иска, сега най-накрая имате възможност да си улесните работата чрез хороскопа.

Коя сексуална поза е създадена за неговата зодия ?

Секс поза за Овен

Овните са известни като малко агресивни и обичат бърз секс. Опитайте се да предизвикате с поза, в която мъжът е отзад и има контрол.

Секс поза за Телец

Телецът винаги е за чувствен, бавен секс в който преобладават емоциите.

 Затова се придържайте към мисионерската поза. Можете да я модифицирате така че женските крака да бъдат увити около талията на партньора.

Секс поза за Близнаци

Майстор на бързия секс. Опитайте стандартната поза стоешком, ако искате да го задоволите.

Секс поза за  Рак

Раците често се колебаят и имат раздвоение – или искат чувствен секс или бърз и груб. Опитайте всички пози, при които жената е отгоре.

Секс поза за Лъв

Лъвовете са романтици и ще ви позволят всичко, което пожелаете, за да ви угодят. Опитайте позата „лъжичка“. Интимна е и като такава е чудесно за да се сближите повече. Плюс, ръцете ви са свободни за допълнителна стимулация.

Секс поза за   Дева

Дева обичат чист секс без много преплитане на ръцете и краката. Обожават и орален секс, така че ако им позволите това, ще получите двойно по-голямо удоволствие.

Секс поза за Везни

Страхотни секс партньори, които искат да опитат всички секс пози. Но никога няма да сбъркате поза стоечком  в която мъжът има главната роля. Жената би трябвало да е във въздуха, с увити крака около партньора.

Секс поза за Скорпион

Знаците, които излъчват сексапил и който обича да пробва задна прашка във всеки възможен вариант. Започнете със стандартна позиция, после правете всичко, което ви хрумне. Голямо предимство е, ако Скорпионът го гледате в очите по време на секс.

Секс поза за Стрелец

Ако сте за секс на публично място, потърсете Стрелецът за партньор. Обожава пози, в които трябва да стои и да бъде плътно зад прозорци или огледало. Също така бихте опитали повече вариации на всички пози „отзад“.

Секс поза за Козирог

Козирогът обича садо-мазо секс. Опитайте поза, в която главата е на възглавницата, а ръцете завързани за леглото. Също така помислете за мръсни разговори и още няколко перверзии, които ще ви дойдат в момента.

Секс поза за Водолей

Знакът, който обожава секс играчки и изделия. Всяка допълнителна стимулация е добре дошла, затова избирайте пози, в които Водолея ще бъде „подчинен“ а вие ще изпълните всички негови желания.

Секс поза за Риби

Рибите обичат да изпробват роли и костюми, така че ако направите обратната каубойска облечени в конкретно бельо може да достигнете оргазъм какъвто не сте очаквали.