ЖЕНИ бъдете Внимателни: Това са петте най-лоши мъжки зодии

Ето и кои са петте най-лоши мъжки зодиакални знаци , които според астролозите е най-добре да се избягват от дамите:

Скорпион

Скорпионът е крал на трудните знаци. Този знак взема каквото иска и когато иска, без да се съобрази с никого. Има жесток език, голямо его и нито грам желание да се отклонява от своите намерения.

Могат да бъдат много лоши към партньора си – злонамерено ревниви, обсебени и безмилостни.

 С огромно удоволствие наказват партньора. Често се отнасят към хората като към своя собственост.Овен

Конфликтна, буйна и бескрупулна личност. Мъжът Овен не мисли за последствията и може да изстреля 10 обидни думи в секунда и да те събори психически само за ден. Изобщо не му пука за мнението на хората, защото той винаги е прав, а другите … другите не са разбрали, или просто грешат. Има огромни изисквания за всичко и към всеки. Той няма да прояви желание да говорите с него за някакъв проблем. Да се ​​разбереш с Овен е много трудна задача. А дори и да успееш, мира ще продължи максимум 2-3 дни. След това той отново тръгва с рогата напред в търсене на нова жертва, която най-често е неговата спътница в живота.

Козирог

Мъжете Козирог са изключително независими. Смели и защитават своите виждания до края. Изобщо не се притесняват, че могат да тръгнат срещу тях всички останали. Упорити и наистина е трудно да ги накараш да направят нещо, което не искат. Той презира хората, по-слаби от него, които не са на негово ниво.

Риби

Представителите на зодия Риби са специални мъже. Те имат силно развита интуиция, но понякога изпадат в такова кома, че не слушат никого и нищо. По характер са бунтовници, имат свое мнение за всичко и ако една жена се опита да го опровергае, може и да загуби своята любов. Мъжете Риби или приемат безрезервно една жена, или я отхвърлят категорично. С тях е трудно да се създаде само приятелство.

Стрелец

Мъжът Стрелец е романтичен идеалист, който обожава да владее света. Този мъж е чудесен, само че не иска да си седи вкъщи и от 12 месеца в годината може да топли чергата най-много два, три месеца. Поне ако зависеше от него, той не би се отказал и от любимата му съпруга и от трите още по-любими  млади любовници. Свободолюбиви и приключенски настроени, вечен пътешественик, този мъж обича една жена, която ще го разбира и приема. Ако искате мъж за сериозна връзка, Стрелецът категорично не е за вас. Той цени високо своята свобода и ще уважи само партньорката, която със сигурност няма да му я отнеме. Въпреки това, не трябва да забравяте, че мъжът Стрелец иска да обича, но може да промени мнението си буквално за една минута, ако му хрумне „добра идея“.