Женен мъж случайно срещнал в магазина жената на своите мечти. Последвалото след това можем да му простим!

До деня, в който видял красива непозната на опашката на касата в супермаркета, професионалният конферансие и баща на четири деца, Джейсън Хюлет, считал себе си за най-щастливия съпруг в света.

В този момент, Джейсън почувствал вина, че несъзнателно е изменил на любимата си. Ето какво пише той във Facebook:

„Срам ме е да си го призная, но днес един вид изневерих на съпругатата си. Щях да си купя няколко мъжки вещи и когато отидох да платя на касата, видях тази жена на опашката – сякаш ме удари токов удар.

 Помислих си: „Уау, на някого му е провървяло с нея!“

 

Но в рамките на няколко секунди, той разбрал, че зашеметяващата непозната всъщност е съпругата му, която по случайност пазарувала в същия магазин по същото време.

Делял ги само един човек от опашката. Но жена му не го забелязала, въпреки опитите за привличане на вниманието й със SMS-и. Тогава Джейсън просто мълчаливо продължил да я наблюдава.

„Преди всичко, аз отново бях поразен от удивителната й красота. Мислех, че винаги я виждам, но днес изведнъж осъзнах, че я виждам по нов начин и просто не можех да повярвам, че съпругата ми е толкова красива.

На второ място ме впечатли, че тя дори не ме погледна – даже и за кратко. Това е и добро, и лошо. Добре е, че не заглежда други. Но това говореше лошо за мен – аз осъзнах колко трудно е да се спечели любовта й. И какво огромно усилие ми костваше преди години, за да спечеля вниманието й и една среща! За миг аз отново преживях безнадеждността на първата среща, знаейки, че не мога да я спечеля. Но разбрах нещо, въпреки несигурността и недостатъците си.

На трето място, разбира се, бях доволен да я видя в този ден тъй независима, скромна, забавна, сладка, мила и прекрасна – каквато е в действителност. Тя просто плати покупките и излезе през вратата. Не се опитах да я спра, но с възхищение я гледах, знаейки, че тя е жена ми и аз обичам всичко в тази жена.“

Това е наистина ценен урок за всички двойки. Научете се да се виждате през очите на случаен минувач и си припомните защо сте се влюбили в него/нея на първата среща!“

zajenata.bg