Тези пет мъжки навика дразнят всяка жена

От постоянно почесване на мъжкото достойнство до хвърляне на мръсните чорапи навсякъде из стаята – дамите трябва да се справят с доста странни прояви на мъжество. Връзката с мъж може да ви изправи пред моменти, за каквито не сте били подготвени досега. Истината е, че не е нужно да „търпите“ всички тях, пише Тялото.бг.

Ето и с кои може да започнете тежка „битка“:

Видеомаратон

Да, разбираме, че вие се чувствате като рицари и убийци, което ви прави недосегаеми мъжкари, но да игнорирате половинката си часове наред заради някаква си игра, е недопустимо.

Освен ако не ви харесва да спите на дивана.

Самовлюбеността във фитнеса

Няма нищо по-комично от това да гледаш мъж, който се прехласва (а може би и възбужда) от собствените си форми, надувайки бицепси пред огледалото във фитнеса.

Виждаме, че работите усилено за формите си, но това себеобожание убива мъжествеността ви. А после се смеете, че ние жените сме маниаци на тема селфита.

Носенето на мръсни дрехи

Ароматният тест! Това че една дреха не мирише на отпадък, не означава, че трябва да я носите отново и отново. Момчета, дрехите се перат след 2-3 обличания, не чакайте да засмърдят.

Поливане на мръсните дрехи с парфюм

По-лошо от носенето на мръсни дрехи е носенето на мръсни дрехи, облени в парфюм. Миризмата на пот не е приятна, ала за нас жените миризмата на адски силен парфюм, примесен с пот е още по-отблъскваща.

Ядене без чиния

Мързелът е един от смъртните грехове. Но да използваш гърдите си за чиния е липса на пълно самоуважение. Уважавайте не само храната, а и себе си достатъчно, че да използвате прибори, а не да ръсите трохи и мазнина навсякъде из дома и дрехите си.