ОЩЕ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ! ХРИСТО СТОИЧКОВ ГОТВИ ГРАНДИОЗНА ИЗНЕНАДА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! ВИЖТЕ!

Христо Стоичков е задействал организирането на футболен мач между ветераните на ЦСКА и Барселона.

Идеята е двата тима да излязат на терена на стадион „Българска армия” следващата пролет, когато предстоят тържества по случай 70-годишнината на „армейския” клуб. Юбилеят на ЦСКА е на 5 май, но все още не е ясно кога ще се състои двубоят. Ицо е обещал да доведе повечето от звездите на Барселона, с които е играл през 90-те години на миналия век, пише Блиц.

Припомняме, че през пролетта на 1989 година Барселона гостува в София за мач от турнира за КЕШ с ЦСКА, като Ицо отбеляза три гола във вратата на каталунците. Два на „Камп Ноу” и един в България. Именно след тези срещи Йохан Кройф го набеляза и след година го привлече в Барса. Възможно е у нас да дойдат част от тези, които са били в отбора през 1989 година и са играли срещу ЦСКА.

Все още детайли не са уточнявани заради ангажиментите на част от бившите футболисти. Някои от тях са треньори и не е ясно дали ще могат и кога ще могат да бъдат в София през пролетта на следващата година. Има вариант в София да гостува и Ливърпул, още един колос, срещу който ЦСКА има епични успехи.

Коментари