На 42 години за първи път изпитах оргазъм и накрая разбрах къде е проблема

Много жени не могат да стигнат до оргазъм – пробват различни пози,  опитват с мастурбация и вибратори, но просто не успяват.

Същият проблем е имала и 45-годишната жена, която иска да остане анонимна, но и да реши най-голямата женска заблуда, свързана със секса.

 

Това е нейната изповед:

„Невинността си загубих на 19 години с тогавашното момче, с което бях и останах много разочарован. С желание да изследвам, спах с още няколко момчета, но никога не изпитах оргазъм.

 За съжаление, това продължи и през 20-те и продължи и през 30-те години.

Нито един сексуален опит не ми донесе нищо чудесно, разбира се, нито оргазъм. Тогава реших да не спя с никой, докато не се омъжа и така беше –  омъжих се на 36 години и се надявах, че сексът в брака ще бъде нещо съвсем различно и по-добре.

Докато правехме секс, съпругът ми беше търпелив и упорит да разкрие какво ми пасва и как да ми докара оргазъм, но не успя. Така минаха няколко години в сексуален мрак и реших, че е време нещо да променя.

Посетих гинекологът ми и му разказах моя проблем, а след това по негова препоръка ми взеха кръв. В крайна сметка излезе, че става дума за твърде ниско ниво на тестостерон и че поради това тялото ми не е в състояние да преживее оргазъм. Гинекологът ми разкри, че това е много често срещан проблем при жените, но рядко се открива, защото те не му придават достатъчно голямо значение.

Той ми препоръча хормонална терапия и гледане на порно филми и послушах. Само за 1 година усетих леко подобрение, но все още не изпитах оргазъм.

След 2 години, честно казано не знам как се случи, но със съпруга си правехме секс цели 45 минути, което се случваше рядко. Тогава най-накрая открих върха на удоволствието – на 42 години.

Това е като някой да ви обяснява какъв е вкусът на шоколада. Но докато не опитате нямате никаква представа.

Радвам се, че след 23 години секс, най-накрая усетих какво означава оргазъм. “

Тази жена препоръчва на всички останали в света, които не могат да постигнат оргазъм да си проверят нивата на тестостерон, защото оргазмът е чувство, което трябва да преживеете./zajenata.bg