5 знака, които подсказват, че излизате с погрешния човек

Случвало ли ви се е да погледнете назад във връзката си, след като сте се разделили и внезапно да откриете червените флагчета, които подсказват, че сте били с абсолютно погрешния човек? Сега, като се обърнете назад е по-лесно да забележите знаците, които не сте успявали да видите по-рано, или просто сте ги пренебрегвали. Защо става така, че чак след известно време сте способни да видите нещата по-ясно и трезво?

Предполагам, че има 5 основни сигнали, които ще ви помогнат да разпознаете, че се интересувате от мъжът, който няма да ви направи щастливи и няма да сътвори мечтаната връзка.

Не можете да му се доверите Доверието е най-важният основополагащ камък за еднауспешна връзка. Ако не можете да се доверите на мъжът с когото излизате, няма значение колко е добър в леглото, колко много пари изкарва и колко голямаа е химията между вас.

  Ако сте с мъж, който не държи на собствените си думи и уговорките с вас, то има само едно нещо, което може да направите-бягайте далече!

Търсите си извинения Нуждата от любов и нуждата да обичаме е закодирана в нашите ДНК.

За жалост тази нужда често ни води до задънена улица. Ако сте във връзка с някого за когото винаги намирате оправдание за постъпките и поведението му, то е време да му сритате задника и да си намерите мъж, за който няма нужда да оправдаете постъпките му.Непрекъснато сте нещастни Не трябва ли любовта да ви прави щастливи и да се чувствате добре? Не трябва ли мъжът до вас да ви прави щастливи? Ако мъжът, с когото се срещате ви прави по-често нещастни и по-често роните сълзи, отколкото се смеете, то това съвсем не езнак, че се обичате, а обратното.

Ако работите твърде много, ако правите всичко, което ви е по силите, за да го направите щастлив и се опитвате всячески да правите всичко възможно, така че връзката ви да се развива нормално, то вие сте с погрешния мъж. Всяка връзка си има своите предизвикателства, но когато правилният мъж и жена са един до друг, тези предизвикателства са нищо повече от леки препятствия по пътя на любовта, които се преодоляват лесно и от двамата.

Ако се страхувате да го напуснете Ако това е така, то със сигурност сте с господин „Грешка“, защото продължавате да се измъчвате да запазите нещо, което е безвъзвратно загубено, или въобще не го е имало, но се страхувате да го напуснете. Страхът е естествено състояние, което ни предпазва да се съхраним. Когато става въпрос за мъже, срещи и връзки, често страховете ви правят така, че да правите погрешен избор и взимате погрешното решение. Може би е трудно да вземете правилното решение, но един ден, когато се разхождате по улицата, ще разберете колко правилно сте постъпили./zajenata.bg