Влюбих се в него – В един момент разбрах, че е красив и загубих девствеността с баща си, а след това …

„Майка ми имаше психични проблеми и скри от мен, че баща ми се опитва да се свърже с мен. Свърза се, когато бях на 15 години, а се срещнахме, когато бях на 17. Започнахме интензивно да се виждаме и когато навърших 18 години разбрах, че е много красив“, разкрива тийнейджърката за чуждестранни медии.

Момичето, което е плод на секс за една вечер, не е виждало баща си до петата си година, а когато се срещнали отново в нейните тийнейджърските години, се влюбила в него.

 

„Започнах все по-често да спя при него и приятелката му. Когато тя не беше там, ходех при него в стаята и лежах на пода, за да не бъда сама, докато имам кошмари. Той идваше към мен. След известно време започнахме да се докосваме. Отне ни известно време да признаем взаимните чувства. Тогава се целунахме и то порасна в нещо по-голямо. В края на краищата, загубих девствеността с баща си „, разкрива момичето.

 

Вместо да прекратят отношенията, те накрая се сгодили.

„Няма да казваме на нашите деца, че сме роднини, да не правим проблеми, но ще имаме“, казва тийнейджърката.

„Когато му кажа татко е ясно, че не ми трябва като баща, но ако това се случи по време на секс, веднага прекъсваме защото ни е странно“, добавя американката./zajenata.bg