Гръд, бедра и скули, но това не е всичко: Тактиката за победа от „Голата мис свят“ (СНИМКИ 18+)

През 2015 година австралийката Изабела Делторе стана притежателка на титлата „Голата мис свят“. Получавайки заветната корона, моделката се замисли да прекрати кариерата си, но, когато разбра, че през 2017 година конкурсът ще се състои в родния ѝ Мелбърн, реши отново да хване бика за рогата.Изабела има все още какво да покаже на журито: златисти коси, високи скули, огромни гърди. Но за победата това не е достатъчно, уверява тя.

 

Фото: Instagram

Конкурсът ще се състои в стриптийз клуб. Участничките една след друга ще излязат на сцената и ще покажат на съдиите своите таланти.

Фото: Instagram

Преди да влезе в редиците на „шоу гърлите“, Изабел е била надзирател в затвор. Със стриптийз тя започнала да се занимава от безизходица. Оттогава са минали седем години.

Фото: Instagram

„Мислих си, че това е временно, но после разбрах, че съм избрала най-добрата работа в света“, казва тя.

Фото: Instagram„Мъжете се възбуждат от дълги коси, широки бедра и големи гърди. Това им е в природата“, споделя изкусителката.

 

Фото: Instagram

По думите на Изабел, ключът към успеха на сцената е хармонията между сексуалността и естествеността.

 

Фото: Instagram

„Единственото, което ме притеснява, са моите татуировки. Съдиите с доста консервативни в това отношение“, казва още секс бомбата.

 

Фото: Instagram

На сцената Изабел изглежда като порнозвезда, но иначе в ежедневието е като всички други: има си любим, домашни питомци, ипотека.

 

Фото: Instagram

Конкурсът „Голата мис свят 2017“ ще се състои в Мелбърн от 7 до 13 октомври.

 

Фото: Instagram

blitz.bg