Виждали сте буквално всичко, но за тези жени наистина няма да можете да повярвате, че съществуват! (Снимки)

В днешно време рядко има нещо, което може наистина да ни изненада!Може да кажем, че сме виждали буквално всичко – и екстремни трансформации и ужасни последици от пластична хирургия. Но за тези жени наистина няма да можете да повярвате, че съществуват … Валерия Левитин – изключителна анорексия

Валерия Левитин (39), която е родом от Русия е един от случаите на изключителна анорексия. Тази жена буквално изглежда като скелет, който се движи, а с течение на годините анорексията е намалила теглото й до само 25 килограма! Въпреки нейния трагичен вид, Валерия получава писма от почитатели, които искат да изглеждат точно като нея. Тя се бори с тази болест още от началото на 20-те си години и заяви, че нейната единствена мечта е да се реализира като майка.

Микел Руфинели – най-широко бедра

Микел (39) от Лос Анджелис има най-широките бедра на света, невероятните 243 сантиметра! Нейните бедра са толкова широки, че тя не може да премине през стандартна врата и трябва да плаща две седалки в самолет или автобус. Необичайните размери на тази майка на четири деца са напълно естествени, а тя твърди, че не иска да губи килограми и че вярва, че е красива точно такава, каквато е.

Елизабет Стар – най-големите гърди

Елизабет от Лос Анджелис живее със страх, че операцията на гърдите ще струва живота й, след като гърдите й са били много увеличени. Звездата от филмите за възрастни незаконно увеличила гърдите си, заради кариерата си още преди 15 години, но казва, че това буквално е унищожило живота й. Лекарите и препоръчали да направи двойна мастектомия, но тази майка на две деца, казва, че не би се подложила на нова операция макар живота й да е в опасност.

Мелани Гайдос – генетично заболяване

Мелани (26) е успяла да стане модел въпреки рядкото си генетично заболяване, което ужасно зле се отразява на външния й вид. Тя е родена с ектодермална дисплазия , заболяване, което я лишава от косата, зъби и й носи проблеми с кожата. Мелани привлича голямо внимание при останалите модели, които все още не са свикнали с нейния необичаен външен вид.

Амге – най-ниската жена

Тя е висока 63 сантиметра и е обявена за най-ниската жена на света. Височината й на едномесечно бебе нея не й пречи да се бори за мястото си в света на шоубизнеса, а още на 19 години тя за първи път се е появила по телевизията.

Аша Мандела – най-дългата коса

Аша от Грузия държи рекорда за най-дългата коса на света, 16.7 метра! Въпреки че държи световния рекорд, тя не иска да спре до тук и иска нейната коса да бъде още по-дълга и въпреки съветите на лекарите.

Нейната коса тежи почти 20 килограма, а Аша твърди, че е помогнала да забрави рака, двата удара и двата инфаркта.Аманда Бригнал – най-голямата татуировка

Дамата от Англия казва, че е решила да запълни цялото си тяло с татуировки. Когато се развла със съпруга си, тя стигнала до 80 процента от тялото си. Тя днес е на 49 години и е изключително трудно да си намери партньор, защото мъжете просто се страхуват от външния й вид.

Кели Лий Декей – тънка талия

Кели (27) носила корсет и с негова помощ е успяла да постигне обем на половината на талията си, само 40 сантиметра, за да изглежда като любимите си герои от комиксите. Тя е станала буквално обсебена от корсетите и само за шест месеца е успяла още да намали обема на своята талия, този път на невероятно 30 сантиметра./zajenata.bg