Той много иска, ама не му стиска

Здравейте! Много сте си готини знаете си го! Пиша тук защото вече се отчаях и се надявам да ми преведете нещата ,че май нищо не разбирам. Работата е такава че от 3 години се познавам с един приятел ,като цяло се виждаме от дъжд на вятър. От няколко месеца стана ясно че и двамата искаме едно и също – секс. Е да, ама той се дърпа и не разбирам защо.

Аз не искам връзка ,а само секс мислех, че го е разбрал. Във фейсбук си пишем много, все закачки и намеци, а като се видим – нищо . Реших да действам по-директно и го питах защо не си станем „приятели с привилегии“, а той не та не. Не искал да ме загуби като приятелка.

Е като не иска ,защо във фейсбук настоятелно ми обяснява „къде и как ще правим“, а на живо бяга и от най-невинното докосване от моя страна.  Обикновено има редица причини, поради които ситуацията се превръща в all show – no go. Понякога мъжете се отпускат повече в социалната мрежа, друг път не искат да бъдат интимни пред публика. Не искаме да повдигаме и още една възможност, в която нещо в теб не успява да го отблъсне.

Често имаме приятели, които обожават тялото на избраната, но големият нос винаги се опитва да им извади очите. Опитай се да смениш обстановката, покани го у дома, сготви мусакичка, изненадай го без бельо и ще видиш, че нито един мъж не може да откаже на гола жена – потвърдено много пъти в опита ни с абсолютно никакви жени.

Не се притеснявай да сменяш подхода, ако смяташ, че просто е срамежлив. Друг е въпросът, че ако същият си има приятелка или емоционално си мисли, че е обвързан, нито една жена не може да го събори, освен Адриана Лима, но това е друга тема. Причините за сексуален отказ не са малко, но повечето винаги се преодоляват лесно. И още не разбираме защо трябва да се фокусираш само върху един приятел при положение, че има толкова много мъже, които с радост биха изпълнили джентълменския си дълг по запълването на някои други… дупки в твоята броня.  P.S.: Казахме ви, че мъжете скоро ще спрат да правят секс, ама никой не ни вярваше! P.P.S.: При наличието на кукла с визията на Лиса Ан, кой ще си губи времето с жени? КОЙ?/men.hotnews.bg