Защо мъжете са луди по аналния секс?

Има много митове за аналния секс . Болката , страхът от предаване на полови болести и какви ли не други страшни мисли се въртят в главите на дамите.

Защо мъжете толкова много мечтаят и се опитват партньорката да позволи проникване отзад ? Ето и отговорите на господата :

Защото дава усещане за власт – мъжете твърдят, че когато проникват анално те ​​се чувстват силни.

Самият факт, че са стигнали до така защитената зона дава чувство за власт и контрол , а подсъзнателно се гордеят с това, че им е разрешен достъп тук.

Позволението за анален секс , е знак , че им потвърждаваме, че имаме доверие в тях . Това е същото като да откриеш тайна пред някого , в когото вярваш , твърдят господата.

Защото е нещо ново – да , вагиналния секс е нещо прекрасно , но в един определен момент просто трябва нещо ново … необичайно. Ето защо аналният секс е нещо като експеримент и въвеждане на нова енергия в спалнята.

Защото са фенове на женския задник – една от основните причини мъжете да обичат анален секс е тази, защото мъжете са големи любители на сочния и стегнат женски задник. А ако могат не само да пляскат и целуват , а и да проникват в тях … ще са най-щастливите хора на света.

Не е важно колко упражнения за стягане на вагината за мощен оргазъм правят жените , няма шанс вагиналния отвор да е по-тесен от ануса. Затова ануса според тях е идеален за свършване .

Ако мъжът е решил да пробва анален секс , то дали с вас или не ще се опита . На вас остава да решите дали ще дадете или не./zajenata.bg