Жените могат да забременеят от анален секс

Аналният секс или свещения граал в мъжкия свят е известен с много по-тесни взаимоотношения между двата пола. Той носи сериозно удоволствие в леглото и най-важното е, че мъжкият оргазъм там няма да доведе до 18-годишна издръжка и познатият симптом „млад татко“. Поне в това вярвахме, преди да прочетем новото изследване на уролога Браян Стейкснер. Докторът разглеждал бременност на жена, която успяла да зачене в следствие на „клоакална малфромация“, която се отразява на 1 от 50 000 души.

Това е състояние в което ректума и вагината не успяват да се разделят чрез различни канали и накрая всички течности се събират в един.

Обикновено подобни състояние се лекуват чрез операция, но в този случай пациентката имала съвсем лек пропуск, който довел до тази аномалия. Дамата не можела да повярва, че е бременна, след като през последният месец имала занимания само в задния двор. Едва след като рентгеновите снимки били проявени, лекарите потвърдили, че е забременяла от анален секс. В такива несигурни времена оставаме категорични, че най-малко доверие можете да имате на жена. Съжаляваме, че трябва да отнемем последното мъжко удоволствие, но медицинските факти са потвърдени./men.hotnews.bg