Къде да не я лижеш

Има места от женското тяло, които не е препоръчително да получават порция мъжки език в собствен сос. Виж кои са те (след обстоен преглед на женските форуми и докладите на британските учени):

В ушите Има сладури, които в страранието си да възбудят по-силно котараната бръкват с език в ушната й мида и обират повече ушна кал, отколкото клечките за уши в неделната вечер. Забрави за комбинацията „твоят език – нейните уши“.

По пръстите на краката Имахме едно гадже, което твърдеше, че е напуснало предишното, защото онзи имал странен фетиш към краката и по-специално към пръстите им – обичал да ги засмуква като прахосмукачка.

Не му се отдала втора подобна възможност!

Под мишниците Много мъже остават с впечатлението, че жените не се потят под мишниците и там е фаталната им грешка. Някои жени се потят като стар глиган, гонен от президент. Освен ако не си ял безсолен боб или нивото на натрий в организма ти е ниско, избягвай тази зона. И на нея гъделът там й идва в повече.

По носа Има разлика от това да я целуваш по чипото носле до това да заровиш тънкия си като бургия език във всяка една от ноздрите му, след като да го оближеш няколко пъти по продължението му и накрая го захапеш за по-голяма степен на еротичност.

В дупето Да прецизираме! Тук става дума без предупреждение (и нейното разрешение) да разтвориш широко бузките на дупето й, в консеквенция на което да се отвори кафявата точка повече от необходимо и чак тогава да пуснеш езикът до дълбините на канала.

По клитора след оргазъм Когато веднъж си довел креватната си приятелка до върхова точка, гъделичникът (бел. Ред. – българската дума за клитор) става хуперчувствителен и всеки допир по-нататък е непоносим и неприятен. Усещането било подобно на това да ти смучат грездея, след като вече е бил източен. /men.hotnews.bg