Време е да подготвиш зимната брада

Ако си забелязал как всеки следващ ден започва да става все по-прохладен, значи знаеш, че идва време за кардинални промени. С наближаването на есента, всеки  трябва да помисли за кардиналното решение – ще има ли брада за този сезон? Края на август и началото на септември ще бъде перфектното време за подготовка на косата на лицето, предстоящото оформяне и обгрижване на кожата.

Дори температурата работи във ваша полза, защото не е горещо и няма да спарва, както и студено, за да започне да ви тормози коварния сърбеж! Следващата важна причина е, че вече е края на сезона, трябва да започнете да спестявате, защото юни, юли и август не са от най-нежните месеци, следователно трябва да спестявате.

Да не забравяме, че щом дойде ноември, вече ще разполагате с брадата на Дядо Коледа и някак си ще бъдете далеч по-добре от всички останали брадясващи люде, които не знаят на какво се подлагат.

Нека бъдем откровени, има огромна разлика между брадатите мъже и мъжете с брада. Щом започнете да се подготвяте от средата на септември (толкова ще ѝ трябва, за да блесне), тогава ще бъдете от брадатите мъже, в противен случай ще е обратното!/men.hotnews.bg