Защо мъжете са вманиачени по аналния секс

Аналният секс е в списъка с нещата, които мъжете искат да опитат в секса, но той не е в приоритетите на много жени.  Защо мъжете са толкова вманиачени по идеята да посетят„задния двор“?  Ето възможните обяснения:

Защото аналнят секс е табу През цялата човешка история, аналният секс е бил забраненият плод в сексуалните отношения. Така той се превръща в особено привлекателна цел за мъжете.

Вината е в  порното Твърде много мъже гледат порно по телевизията и интернет и го взимат за пример в сексуалните си отношения и се опитват да приближат сексулния си живот до порно филмите.

Това важи и за аналния секс. Сега аналният секс е стандартно изпълнение в повечето порно филми, така че когато се гледат такива филми, те наблюдават анален секс, дори и да не са го търсили преднамерено.Той си мисли, че всички останали го правят Тъй като аналният секс се е превърнал в нещо като мода, мъжете си мислят, че всички го практикуват с изключение на тях самите и по този начин те пропускат нещо твърде интересно и възбуждащо.

Възбуждащо е да чувстваш контрол  Част от привлекателността на аналния секс идва от едно нещо-чувството за власт. Практикуването на анален секс може да бъде много възбуждащо за мъже, които имат нужда по някакъв начин да упражняват власт, особено ако те не са доминиращият партньор във връзката си.

Поредната новост Мъжете обичат разнообразието, така че нещо ново и различно ще бъде доста възбуждащо за тях. Мъжете гледат на аналния секс като подарък от техните патрньори-нещо което се случва рядко и е твърде специално.

Сексът е доста „тесен“ В чисто биологичен аспект,  аналният секс е доста„по-стегнат“, ако може така да се каже и това предизвиква по-голяма чувствителност за члена на партньора. Нещо, което мъжете обожават!

Бившата му „уж го харесвала“ Въпреки, че повечето жени предпочитат вагиналния секс пред аналния, все пак има и такива, които харесват аналния секс и го искат. Ако един мъж е бил с такава жена, то твърде вероятно е да поиска подобен секс и с новата си партньорка, която може да не се чувства особено комфортно с идеята.

Няма шанс да се забременее практически, шансът да се забременее по този начин е равен на нула, въпреки че технически погледнато, част от спермата може да се разлее и да достигне до правилното място и затова все пак трябва да се внимава, колкото и незначителна да е възможността.

Много интимен е На емоционално ниво , един мъж може да поиска анален секс , защото знае колко интимен акт е. Не както при вагиналния секс, тук трябва доста време за предварителна подготовка, освен самата комуникация между партньорите и любовната игра, включена в настройката за анален секс. Да се прави анален секс е също така демонстрация на силна любов и доверие от страна на дамата към нейния партньор, която се старае да направи всичко за любимия си.

Те просто обичат дупетата Много мъже просто обожават женските дупета и желаят да са възможно най-близо до тях, защото така изпитват силна възбуда./zajenata.bg