Исторически факти, които ще ви накарат да се изчервите

Някои не твърде известни подробности от живота на историческите личности биха били на челните места в рубриката „Невероятно, но факт“. Ето какви пикантни дреболии се появиха за някои от най-известните личности от историята.

Моцарт е написал песен, наречена…“Оближи ми задника“ /Lick my ass/. Композиторът е бил голям фен на скандалния и мръсен хумор и написал тази песен за шест гласа.

Някога във Франция е било традиция кралиците да раждат пред публика. Френската кралица Мария Антоанета е имала толкова голяма аудитория, че е била почти смазана от хора, които се опитали да се поберат в стаята й във Версай, когато тя ражда.

Президентът Линдън Джонсън веднъж извадил пениса си по време на интервю. Репортер много държал да го попита защо американските войници са били във Виетнам. Тогава Джонсън разкопчал панталоните си и го размахал с думите: „Това е причината!“

Махатма Ганди обичал да прави странни експерименти, наричал ги „целомъдрени експерименти „. Той оставял млади хора от двата пола да се къпят и да спят заедно. Въпреки това обаче сексуалните разговори и действия били наказвани.

Александър Велики имал 361 наложници. Това са твърде много жени и за един Велики, нали?

Екатерина Велика е имала ненаситен сексуален апетит, но имала служител, който „тествал“ мъжете, преди да посетят спалнята й. Един от слугите й проверявал нейните избраниците дали нямат венерически болести.

Чингис хан е спал с толкова много жени, че 0.5 % от населението на света може да проследи произхода си към него. Това са 16 милиона души.

Кралицата на Португалия Мария I е имала доста кръвосмесително семейство. Първо, самата Мария е омъжена за по-малкия брат на баща си – Петър III, тоест за чичо си. Мария и Петър имали син Джоузеф, който е женен за малката сестра на Мария. Тогава той е бил на 15, а тя на 30 години. Това означава, че сестра, дъщеря и племенница – всички тези хора, са едно и също лице. Сестрата на Петър и Мария също й е дъщеря. Да спрем дотук.

jilo.bg