Не изпускайте мъжа от тази зодия! Злато е!

Има хора, които са незаменими. И една зодия, която много я бива във връзките, лоялността и истинските чувства, както и романтиката, разбира се.

Тази зодия е…ТЕЛЕЦ

Телците си имат своите остри черти, до които никой не обича да се докосва. Но кой човек няма такива? В любовта Телците са направо извадени като от филм.

Обожават романтиката, имат много идеи, с които да запазят пламъчето живо и дават всичко от себе си, за да останат с един човек до края на живота си.

Най-големите недостатъци на зодиите Всички ние искаме партньорът ни да ни смята за съвършени. Също така обаче искаме той да ни обича и в моментите, в които не сме. Неслуча… Прочети повече Не обичат да сменят партньорите просто ей така. Предпочитат дългите и смислени връзки, а ако може да е само една за цял живот – най-добре.

Изключително лоялни са и ненавиждат изневярата. За тях това е немислимо, когато обичат истински. Предпочитат да приключат една връзка, пред това да наранят така човека до себе си. В брака са много отговорни, обичат да се трудят, работят много и мечтаят за не едно, две, а понякога и цели три деца.

Грижовни и отдадени родители са. С две думи… ако имате връзка със зодия Телец, никога не изпускайте този човек. Много е вероятно да се окаже завинаги

 

Коментари