7 любими секс пози на мъжете

Движения в спалнята, които мъжете обичат: опитайте тези секс пози довечера!

Секс поза Лъжички Тази секс поза е изключително интимна и обикновено се практикува от двойките, когато сте уморени, или сте леко мързеливи, но силно привързани един към друг. Тази секс поза му дава не само пълен достъп до тялото ви, а можете да се подпомагате с ръка, движение, което подлудява мъжете.

Ако имате възможност, завъртайте тялото и главата си леко назад, така че той да може да засмуква шията ви, докато ръцете му ви галят. След като свършите, може да задремете в това положение в сладка дрямка.

Секс поза Ездачка Тази секс поза вие сте на „шофьорската седалка“ и това е точно мястото, на което той иска да ви види. Възползвайте се от възможността да контролирате ситуацията, така както на вас ви се иска, оставяйки ръцете му да ви галят. Бонусът? Той обича да наблюдава формите ви срещу себе си, така че запалете осветлението и направете шоуто!

Мисионерската секс поза Тази секс поза е любима на мъжете, защото при нея те контролират, а освен това, тя дава достатъчно интимност и свобода на бедрата ви. В тази поза можете чудесно да влезнете в ритъм. Ако искате той да усили, или намали ритъма, поставете ръцете си на бедрата му и го направлявайте. Най-добрият секс е като разговор, а мисионерската поза позволява да комуникирате с телата си.

Секс поза Ездачката на обратно Това е вариация на Ездачката и гледката за него е изключително секси и му дава възможност да се наслади, както при Задна прашка, но в същото време вие контролирате. При нея нямате контакт с очи, но тя е в контраст с останалите романтични пози и това я прави различна и си заслужава да я пробвате.

Секс поза Задна прашка Тази секс поза отново му дава контрол и възможност той да определя темпото и дълбочината на проникването, а то е дълбоко и го кара да се чувства като „царя на спалнята“. Някои жени харесват интензивността на чувството, но ако ви идва в повече, просто му кажете. Комуникацията е в ключът към насладата от секса и превръщането на всички психологически предимства на физическата интимност.

Секс поза Изправени Да правите секс в изправено положение, сигурно не е от позите, които всеки път ви се иска да опитате, но със сигурност, това е една от позите, които може да опитате, когато изпитвате „Искам те тук и сега!“. Дали сте изправени до кухненската маса, в асансьора, или срещу някоя стена, спонтанността на тази поза го кара да се чувства неустоим.

Секс поза Танц в скута Издърпайте стол и го накарайте да седне на него, а вие седнете у него, обърнати с лице към него. Той обожава така да го обгръщате и да сте супер близо, както и начинът по който си движите ханша, близостта на лицето ви и контактът с очи. Като прибавим и възможността да е малко по-агресивен като дърпа косата ви(ако това ви харесва, разбира се) и гали с ръце гърба ви, като ви притиска по-близо да себе си, това е наистина една от любимите му пози./zajenata.bg