Как да завладеете мъжа, според неговата зодия: За мъж Овен бъдете естествени, за Телец гответе вкусно, за …

Повечето жени отчаяно се опитват да разберат мъжете до себе си. Много често четат хороскопите във вестниците, гледат си на кафе, даже ходят по врачки.

Истината обаче е, че обичайните всекидневни хороскопи не могат да кажат цялата истина за същността на мъжете.Защото са общи, а силният и нежният пол са абсолютно различни даже да са от една и съща зодия.

Вижте кое е най-характерно за вашия любим според знака, под който е роден.

Как да завладеете мъж ОвенАко вашият възлюбен е роден под знака на Овена, не очаквайте от него дълго и романтично ухажване. Той е изцяло наясно с чувствата си, знае какво иска и е сигурен, че ще го постигне, стига само да ви погледне. Представителят на зодията обаче може да бъде и много мил – да ви прави малки подаръци без повод, да ви звънне “просто така”, за да чуе гласа ви, да ви заведе на вечеря неочаквано, след като сте му казали, че ще си стоите цяла нощ на дивана пред телевизора.За да ви хареса, бъдете естествени – той необръща внимание на умните очи, интелигентните изказвания или висшето образование. Обича честността, привлича го смехът ви, очарова се от разказите за детството ви. Има и една твърда неприятна черта – почти веднага след като е спечелил една жена – започва да се оглежда за следващата. Но истинската любов може да задържи вниманието му за  много дълги години.

 

Как да завладеете мъж ТелецАко сте си паднали по мъж от зодия Телец, имате един сигурен начин да го спечелите. Гответе! Вкусно и много. Ако сте се постарали в кухнята, той ще е доволен да прекарва с вас дълги романтични вечери на сладки приказки, с мили погледи и страстен секс.Този мъж е стъпил здраво на земята, обича сигурността и ако се опитвате да му въртите номера, като флиртувате с други, ще го загубите. Той не обича да го правят на глупак, а когато е гневен, може да е отмъстителен – ще се постарае да ви нарани.При всички положения обаче с него е възможна дълга и щастлива връзка – той е послушен, ако съветите ви са разумни, няма да се колебае да ги следва. Може да имате малки разногласия заради парични въпроси – Телецът мрази да дава пари, така че няма да ви глези прекалено много. Но и никога няма да забрави рождения ви ден. Просто е романтичен с мярка.

 

Как да завладеете мъж РакМъжът Рак е наистина много всеотдаен любим, но доверието му се печели твърде трудно. За да стигнете до него, е необходимо да подходите с добро и дълго и упорито да се доказвате. Той харесва домашния уют, когато се запознавате с роднините му, похвалете стремежа му да има здраво семейство. Когато привикне с вашата ненатрапчива любов – той няма да позволи да се разделите за нищо на света.Въпреки желанието си за семейство и близост Ракът се нуждае и понякога от самота – не ограничавайте свободата му с ревности, скандали или мръщене. Той не ви изневерява – просто вътрешният му свят изисква понякога да си почива даже и от любовта.Приемете нещата от хубавата им страна по този начин и вие ще си отдъхвате, защото когато обича истински, представителят на този знак може да “задуши” половинката си. Връзката ви най-вероятно няма да е силно емоционална, бурна и с умопомрачителен секс, но пък ще е приятна и здрава.

 

Как да завладеете мъж БлизнациАко сте направили грешката да се влюбите в мъж от зодия Близнаци, вие имате една много трудна задача – просто той търси идеалната жена. Разбира се, това съвсем спокойно може да сте вие. Но само ако сте красива, много образована, с престижна работа, финансово осигурена, с връзки в обществото. И освен това е необходимо да се примирите, че преди вас той се е опитвал да намери идеалната жена, пресявайки доста други.Бързо ще забележите, че е много непоследователен, влияе се от настроенията си, а те се сменят много често. Освен това непрестанно ще ви изпитва – просто ще се опитва да се убеди, че сте толкова умна, колкото изглеждате. Може и да ви прости един-два неточни отговора, но ако не отговорите на интелектуалните му изисквания, по-добре си потърсете друг. В замяна обаче с него е много весело, той може да е наистина романтичен да прави подаръци и хубави изненади, сексът с него ще бъде на нужното ниво.

 

Как да завладеете мъж ЛъвИскате ли да спечелите Лъва, подарете му свободата. Ако е сигурен, че няма да го ограничавате и му вярвате, той е наистина способен, без много да му мисли, да се обвърже с вас завинаги. В същото време ще ви осигури и много лично време, в което да правите каквото си пожелаете и искате.Но не си мислете, че няма да ви ревнува и да следи под лупа дали случайно не кръшкате тайно. С това ще е необходимо да се примирите. В същото време, дори да ви остане верен, винаги ще се оглежда за някоя друга “лъвица” за лек флирт. За да впечатлите любимия си, може и да не сте много шикозна и бляскава, но със сигурност е необходимо да сте умна и да сте готова да му се възхищавате до припадък.Като всеки лъв в природата и вашият Цар на животните ще се нуждае често да му приглаждате гривата и да му казвате, че е най-добрият във всичко. Самочувствието, което му давате, е наистина много важно за него. И не забравяйте – той е шефът и той командва.

 

Как да завладеете мъж ДеваМъжът Дева е особена “порода” – той може да е леко флегматичен, да не е много чувствителен, но в същото време е доста разсъдлив и без да подозирате – понякога доста палав. Когато нямат половинка, представителите на знака се лутат между много жени и липсата на задръжки ги карат твърде често да сменят леглото, в което прекарват нощта.Едновременно с това, ако е намислил да се обвърже, мъжът Дева ще иска да е сигурен, че взима правилно решение. И е готов на всичко само и само да разнищи всички тайни на жената, с която смята да сподели остатъкът от живота си. Бъдете сигурни, че ще ви разпитва за най-малките подробности, откакто сте се родили, и когато най-малко очаквате, ще се опитва да ви хване в лъжа, понеже сте променили някоя история.Можете да го спечелите, ако поддържате къщата подредена и чиста. Той ще го оцени и може да бъде образцов мъж, внимателен любовник и добър баща за .

 

Как да завладеете мъж ВезниМъжете от този знак въобще не са лесни. Везните са харесвани за партньори поради уравновесения си характер, но той не бива да ви заблуждава.Ако усети, че сте нечестни с него или го мамите, може да изригне като голям вулкан. Но преди това обаче доста дълго ще търпи, ще убеждава и себе си даже, че бърка по отношение на вас, докато истината не го блъсне в лицето. Стане ли това обаче, не разчитайте на прошка, тъй като няма да я получите. Освен това бъдете винаги нащрек – той е изключително интелигентен и умее да извлича информация даже от най-невинните отговори, които давате на уж случайните му въпроси.Обикновено е сигурен, че всички му се възхищават, и разбира се може погрешно да изтълкува любезното ви поведение, като даване на аванс. Ако не сте сигурни какво искате от него, по-добре не го подвеждайте.Способен е на брак по сметка, когато е в негова полза, разбира се и не се спира пред нищо.

 

Как да завладеете мъж СкорпионПопаднали сте на мъж Скорпион и искате да го задържите? Няма нищо по-лесно от това. Дайте му бурен секс с акробатични изпълнения, изпепеляваща любов с много страсти, скандали и подозрения, вкусна пикантна храна, екстремни преживявания като скачане с бънджи и полет с делтапланер и той ще бъде завинаги ваш. Може би даже завинаги.Но не се заблуждавайте, че Скорпионът лесно се подлъгва по повърхностни чувства и не умее да мисли. Напротив, той е твърде много умен и освен това подозрителен, изобщо не вярва в доброто и късмета. Смята, че известни спънки в любовта са за предпочитане пред безоблачните чувства.Освен това, ако вие не го харесвате доста, но той си е паднал по вас, не се опитвайте да избегнете преследването му. Безполезно е – той ще ви има рано или късно независимо какво ще му струва това. От дете той е свикнал непрекъснато да побеждава.

 

Как да завладеете мъж СтрелецАко вашият обичан е роден под знака на Стрелеца, той е досущ като Овена, но малко по-романтичен. Той е изцяло и напълно наясно с чувствата си, знае какво иска и е сигурен, че ще го постигне, стига само да ви погледне. Представителят на зодията обаче може да бъде и много мил – да ви прави малки подаръци без повод, да ви звънне “просто така”, за да чуе гласа ви, да ви заведе на вечеря неочаквано, след като сте му казали, че ще си стоите цяла нощ на дивана пред телевизора.За да му харесате, вие трябва да бъдете естествени – той не обръща внимание на умните очи, интелигентните изказвания или висшето образование. Обича честността, привлича го смехът ви, очарова се от разказите за детството ви. За разлика от Овена, Стрелецът обича изненадите и пътешествията, така че непрекъснато се старайте да го сюрпризирате.

 

Как да завладеете мъж КозирогМъжът Козирог може да бъде много обаятелен – вие виждате трезвата му мисъл, харесва ви уважението, с което говори за семейството си, знаете, че е много добър в работата си. Освен това всичките ви приятели го одобряват, тъй като има чувство за хумор и умее да бъде забавен. Той наистина е един прекрасен мъж – може да бъде много верен съпруг, стига да не се разочарова, или да не изпадне в паника, че не се справя с живота. Въпреки че външно е много спокоен и уравновесен, необходимо е да знаете, че той също има своите моменти на гняв.Може да е “кисел” всяка сутрин, докато не си е изпил кафето, а може и да става по тъмно и да си подсвирква от удоволствие.Той харесва общуването с хората и не обича да бъде сам. Ако сте оптимистка, обичате да работите и готвите вкусно, вие сте неговият естествен избор и той няма да ви остави. Освен това е наистина добър любовник и съвестен грижовен баща.

 

Как да завладеете мъж ВодолейВодолеите са обаятелни мъже – странното в случая е, че имат огромно влияние върху жените, без въобще да се стремят към това. Те изглеждат чудновато отнесени и сякаш не забелязват дамите около себе си. Това естествено неумолимо примамва представителките на нежния пол. Но и не може да се каже, че мъжът Водолей е незаинтересуван от жените. Той вижда, чува и анализира всичко, което става около него.Ако работите заедно, може с месеци да не ви каже нито една дума и да сте абсолютно убедена, че даже не знае името ви,но после внезапно един ден ще се вгледа в очите ви и ще каже, че са сини като перцата на сойката. И капанът ще щракне, а вие ще сте вътре завинаги.Около Водолея непрекъснато ври и кипи. В случай че си е избрал професия, която харесва – той живее с работата си. Може да обича жената, на която вярва, стига да не го ограничава, а той да й се възхищава.

 

Как да завладеете мъж РибиМъже като представителите на зодия Риби не се срещат често – те са умни, магнетични, имат силно сексуално излъчване, даже на пръв поглед да изглеждат невзрачни, жените лесно си падат по тях. Причината е, че умеят да разбират срещуположния пол.Дори в младостта си да се лутат между много дами и да не могат ясно да дефинират какво точно търсят, влюбят ли се веднъж – това обикновено е завинаги. Ако ви вярват достатъчно, пред вас могат да си позволят да изглеждат темерути, да не ви отговарят, колкото и да ги питате нещо, да се държат сякаш не са на този свят, а витаят в облаците. Приемете го като знак на доверие. В такива моменти е най-лесно да ги опитомите. Те се поддават на превъзпитание, тъй като по природа са мили и добри, а и за нищо на света не искат да обидят жената, която обичат. В леглото са неотразими, понякога перверзни./zajenata.bg

Коментари