Номерът на дома ви определя щастието ви – Кой е вашият номер?

Може би не ви се вярва, но номерът на къщата ви може да предопределили късмета ви или щастието ви в живота .

 

Това не означава, че точно показва какво ще ви се случи, а само дава възможните въздействия, които ще почувствате съзнателно или несъзнателно във вашият живот.

Все пак, ако си изчислите номера си, може би ще разберете защо се случват някои неща в дома ви и защо се чувствате по определен начин.

За да определите съдбовният номер на адреса е необходимо да съберете цифрите, докато не получите едноцифрени числа, за които ще намерите описание подолу.

Например, ако живеете в сграда и в адреса имате номера 25/6 = 2 + 5 + 6 = 13 = 1 + 3 = 4

 

Номер 1

 

Този номер носи обозначение на индивидуалност и оригиналност. Те често имат нови идеи, започват нови проекти и поемат рискове. Но, колкото е добър този брой на професионално и финансово поле, толкова по-малко късмет носи в личния живот. Насърчава самотата, критичността, нерешителността. Необходимо е къщата да боядисате в златист, оранжев или маслинен зелен цвят, за да увеличите положителното въздействие.

 

Номер 2

Този номер символизира промени, така че хората често се местят от този адрес. Има приятна атмосфера на семеен дом, обикновено е просто място с доза неуредност, а насърчава плодовитост и влюбеност. Хората, които живеят в него често работят от дома си,  имат интерес към технологии, пътувания, алтернативна медицина и астрология. Поради несъобразителност често взимат лоши бизнес решения и трябва да започват от началото, а в отношенията си са много зависими от другите. За да увеличат положителното въздействие, а да намалят негативното би трябвало колкото се може повече да осветят и да се премахнат ненужните неща. Хубаво е къщата да е в кафяво, сиво или бежово.

Номер 3

Той е символ на разпространение, възстановяване и подобряване. Хората, които живеят на този номер често са перфекционистите, любезни и верни с оптимистичен възглед за живота. Имат променливо чувство за хумор и твърди виждания за свободата, религията и семейството. Знаят да се отнасят екстравагантно и да харчат парите, които нямат, така че често влизат във финансови проблеми. Имат голямо семейство, искат да се насладят на пороците си, така че често имат здравословни проблеми. В дома им са добре дошли сини тонове, за да се увеличи положителното въздействие. Би трябвало да бъдат рационални и практични, а по отношение на здравето, трябва да бъдат внимателни за наднорменото тегло, да проверяват състоянието на сърцето и хормоните си.

Номер 4

Къщата с този номер е сложно място за живот, защото е символ на конфликти. Две противоположни сили, които се борят за стабилност и промяна. В този дом постоянно нещо се обновява, променя се и купува. Противоположни темпераменти, остроумие, състрадание са чести прояви тук. Този номер не е за тези, които са с крехки характери и страхливи, а по-скоро е за тези, които са свикнали да работят под стрес и които имат силата да издържат много неща. Важно е да определят своите приоритети. За да намалят негативното влияние на този брой се препоръчва да имат много свещи из дома, цветя и декорации от стъкло. Живеещите трябва да внимават за мигрена, депресия и проблеми с кръста.

Номер 5

Този номер символизира хармония, добри мисли и емоции. В тази къща е изразена душевността.

Солидарността и стабилността са основните предимства на въздействието на номер  5. Тези, които живеят на този адрес бавно изграждат щастието и надхвърлят всички препятствия към целта. Лошото влияние на този брой е честото забравяне, което им причинява неудобства. За да се увеличи положителното въздействие трябва да поставят предмети от метал. От здравословни проблеми най- много трябва да се притесняват за високото кръчно и проблеми с инфекции на ушите, гърлото, носа.Номер 6

Този номер символизира решителност, твърда позиция и крайност. Тук е добро място за почивки в мълчание, но понякога знае да бъде и място с интензивен раздора и неприязън между членовете на семейството или на интензивно страстна любов и искрена връзка. Добре действа на тези, които искат да пробват нови неща, да експериментират и да се занимават с някакво хоби. В този дом хората са много креативни. За да се увеличи положителното въздействие се препоръчват жълтата и зелената боя. Местни трябва да внимават на зъбите и кубчетата.

Номер 7

Този номер е символ на сънуването, фантазираето и страстта. Седмицата представлява духовност и чувство на уязвимост. Понякога живущите могат да имат проблем с отделянето на действителността от фантазията. Често в тези домове има шанс да се случват паранормални истории и някои необичайни явления. Тези, които живеят тук обикновено се занимават с някаква художествена професия. В работата са променливи, а често са склонни и към пороци. Добре е в дома си да внесат повече лилав цвят, която ще увеличи положителното въздействие.

Номер 8

Този номер е символ на уважението и стабилността. На живущите носи добра репутация, авторитет и слава, но и голяма отговорност, която често имат към другите. Трудят се на всички да угодят, но не се застрашават състоянието на комфорт. Имаt уважение към традиционните ценности, семейството и приятелите. В този дом са необходими чести ремонти. Интериорът trqbwa da e в тъмни цветове, за да se увеличи положителното въздействие и да внесат повече орнаменти като картини и огледала. Най-големите здравословни проблеми имат с лош имунитет, настинки и възпаления.

 

Номер 9

Тези хора обикновено са инициативни и знаят какво искат от живота. В работата са много успешни, а у дома често са напрегнати. В този дом често могат да се появят проблеми с влагата и отоплението.  Трябва да се внимава с любовните проблеми и депресия. За да подобрят въздействието се препоръчва всички стени да бъдат бели./zajenata.bg