Ако той прави секс така, значи е наистина влюбен

Мъжете, които са свързани само заради забавление нямат нужда подробно да говорят с партньорката си за нейните тайни желания, нито да я галят по време на секс.

Сексът в началото на връзката обикновено е вълнуващ и различен от този в предишните връзки, но когато той започва да се влюбва, всичко ще бъде по съвсем различен начин.

Ще ви целува често и по-дълго

Целувките за мъжете са много интимен акт. Поради това това е един от първите знаци, че той интензивно мисли за дълга връзка и вижда себе си в бъдеще до вас.

 Ако ви целува по-често от преди, по цялото тяло и дълъго, иска да ви даде да се разбере, че много му харесва и че се грижи за вас.

Специален е секса

Мъжът, който просто иска да се наслаждава на секса, а не във връзката, няма твърде много да се труди около любовната игра и времето, което обикновено е необходимо на жената, за да се възбуди. Когато той се грижи за вас, ще се старае и до най-малките детайли да бъдете доволни от секса и ще почувствате колко му е важно.

Иска да ви отговори

Още един знак е, че ще ви разпитва, какво искате в секса и ще слуша какво говорите. Мъжете, които са свързани само заради забавление нямат нужда подробно да говорят с партньорката си за нейните тайни желания, нито да се галят по време на секс.

Винаги е внимателен и щедър

Внимателен е и щедър любовник, не само първите няколко пъти, а през по-голямата част от времето. Това е така, защото се интересува и иска връзка, която надвишава линията на секса. Именно затова се опитва да разбере какво е важно за вас, кои са ерогенните ви зони и кога се чувствате най-добре с него.

Спокоен е и свойски

Когато е спокоен, забавен и не бърза да се впуска в интимните моменти, това е слоиден знак, че е влюбен. Поради същата причина няма да се опитва постоянно да ви впечатли и да ви показва колко е перфектен във всичко.

Малките неща са важни

Редовно внимава за атмосферата и се опитва да създаде романтична обстановка за среща. След малките детайли, като например вечеря на свещи или нов парфюм, ще забележите колко се опитва да разбере, че се грижи за връзката и за вас. Също така ще ви каже, че иска да бъдете приятели с приятелите ви или да отидете на кратко пътуване. Мъжът, който иска случайна връзка и малко добро забавление никога няма да иска да участва в живота ви./zajenata.bg