Най-големите знаменитости, които никога не са били омъжени

Ние всички мислим за много звезди в тези стандарти за красота, но, въпреки това, много от тях не се организира личния си живот. След това се чака вече е на средна възраст звездни красавици, които никога не са били женени.

1.Жаклин Бисе. Актрисата се е снимала в над 80 филма, била е и модел.

 Получавала е обясняние в любов от най-богатите и най-известните мъже.

Бисе не е омъжвала и не е имала деца, но никога не е крила, че е имала много романи. Имала е и много сериозна връзка, която завинаги е оставила отпечатък в паметта й.

Сред най-известните любови на Бисе е руската балетна звезда Александър Годунов, който завършва живота си трагично.

„В младостта си  вярвах, че светът се управлява от романтичната любов … Представете си изненадата ми, когато разбрах, че това не е така.Свитът се върти около семейството и дома… Аз нямам деца. Може ако имах, щях да имам друго отношение към нещата“- казва актрисата днес.

2. Уинона Райдър. 41- годишната актриса не е била омъжвана и няма деца.

От 1989 г. до 1993 г., Райдър беше в бурна романтична връзка с Джони Деп.

По-късно, в продължение на три години поддържа връзка с член на  Soul Asylum  Дейвид Пирнер. От 1998 г. до 2000 г., пък се среща с Мат Деймън.

„Защо е брака? Не знам. Аз никога няма да се омъжа, защото после ще се разведа. Аз не виждам нищо лошо в развода, но не съм сигурна, че имам достатъчно сила, за да премина през него.. Когато родителите ти се обичат цели 45 години, ти вече имаш завишени за връзка и брак. Предпочитам да бъда щастлива сега и тук“, казва актрисата.

3. Кайли Миноуг. 48-годишната австралийска павеца нито веднъж не е казвала, че няма да се омъжи.

Срещала се е с Майкъл Хотчинс, Джейсън Гудинг,  Олив Мартинес, Андерс Валенкос. Явно обаче с никой не се е получило достатъчно сериозно.

Появиха се и слухове, че 28-годишен  актьор й е направил предложение и тя се съгласила.

4. Кристин Дейвис. Звездата от сериала „Сексът и града“ е имала романи с Алек Болдуин, Дейвид Духовни, Джек Голлдблум, Стив Мартин. Но никога не е била омъжена.

Днес актрисата живее в Лос Анжелис, щата Калифорния, където нееднократно са явиждалис режисьора Ник Леон. Семейното й положение обаче си остава същото.

На 7 октомври 2011 година става ясно, че тя е осиновила изоставено новородено момиченце на име Джема Роуз Дейвис.

5. Даян Кийтън. 70 годишната актриса никога не се е омъжвала и няма собствени деца.

Даян е имала връзки с Уди Алън, Уорън Бийти и Ал Пачино.

Бездасе притеснява, ченяма съпруг, Даян шма две осиновени деца – дъщеря й Декстър, родениа през 1996 година и сина  й Дюк, родени 2001 година.

6. Коко Шанел. Легендата на модата и стила също никога не е омъжвала и не е била майка.

Снимки:zefirka.net

Коментари