5- те най- добри пози, които ще ви доведат до експлозивен оргазъм. След тях ще заобичате още повече секса

Винаги чуваме, че колко по-добър е секса, толкова повече оргазми – толкова по-щастлив е и връзката. Но как да овладеете най-големият женски проблем – гарантираният оргазъм?

Има най-малко 5 секс пози, които може да опитате с цел тя да достигне върха:

 

1. Техника за изравняване

Как да я направите: Започнете с мисионерската поза, но вместо да разтваряте краката този път стегнете кръста му и свийте при коленете като на снимката. Той трябва да е в съответствие с женското тяло, не изправен под някакъв ъгъл.

За по-добър ефект винаги можете да вдигнете кръста с възглавница и да използвате лубриканти за едновременна стимулация на клитора.

2. Жената отгоре

Как да я направите: Необходимо е той да лежи по гръб, а вие да се качите на него и да се хванете за неговия торс. Вместо класическата каубойска, тук трябва да се въртите с ханша напред-назад. Също така опитайте и движение на бедрата в кръг.

За по-добър ефект , винаги можете да се обърнете обратно, с главата към краката му. Това ще предложи гледка, а жената ще изпробва нещата „от различен ъгъл.“ Всеки наклон назад може да бъде допълнителна стимулация на G-точката.

3. Разкрач на крака му

Как да я направите: Мъжът трябва да легне и да сгъне единия си крак, а другият да му стои изправен. Жената трябва да  „прекрачи“  крака, като се наведе, като на снимката и да падне на колене.

За по-добър ефект може да разширите или стесните краката в зависимост, кое ви носи по-голямо удоволствие.

 

4.

Кучешки поза

Как да я направите: Жената трябва да е опряна на коленете и ръцете, с прав гърба. Партньорът е зад нея и държи бедрата.

За по-добър ефект може да промените ъгъла, така че да свалите лактите. Също така може да определите дали ще движите бедрата назад или само той ще действа. Плюс това, винаги той може леко да легне върху вас и да увеличи натиска на цялата поза.

5. Мост

Как да я направите: Легнете като в позиция за мисионерска поза. Той трябва да бъде опрян на колене, а жената трябва да повдигне гърба и дупето и да повдигне краката. Мъжът води цялата игра и поддържа тялото на жената.

За по-добър ефект може да изпробвате различни ъгли. Също така вместо да стоите на пръсти, може да позволите той да ви държи краката в линията на талията./zajenata.bg

Коментари