Непубликувана история за войната между принцеса Даяна и мащехата ѝ, за която никой не споменава

Даяна блъснала мащехата си по стълбите, в пристъп на ярост и това не е единственият инцидент

Принцеса Даяна се омъжи за принц Чарлз само на 18, но и в по-зряла възраст проявявала невероятни пристъпи на гняв. За буйния темперамент на принцесата и ревността й се говори много.

Но малцина знаят, че същата ярост проявява и към мащехата си графиня Рейн Спенсър.Двете не се понасят от първия миг, когато се срещат — през 1976 година.

Година по-късно принцесата побеснява при скандал с мащехата си и настоява да се отнася с по-голяма уважение към майка й в семейния дом. Следва кавга и Даяна блъска мащехата си по стълбите. За щастие Рейн не е сериозно пострадала. „Тя беше ужасно разстроена. Имаше охлузвания по цялото тяло, беше насинена и ужасно разстроена“, разкрива асистентката на графинята.

След като Даяна се омъжва за Чарлз двете продължават да се карат. Едва години след това, малко преди смъртта си, Ди се помирява с мащехата си.

Даяна е болезнено привързана към баща си и когато той получава инсулт през 1979 година, Рейн отблъсква децата му, за да се грижи сама за него. Това силно разстройва дъщеря му и последва поредна грозна сцена между двете.

„Никое от децата не я обичаше. Нито Чарлз, нито Сара, нито Даяна. Всички я гледаха като натрапник — враг“, разказва още асистентката на Рейн Спенсър.

Мащехата на Ди почина преди няколко месеца от рак. Никой от фамилията не страда за „Отровната Рейн“. Година след смъртта на граф Спенсър тя е отпратена от имението и заминава за Париж, пише разкрития.ком. Там се омъжва за Жан-Франсоа Пинетон, но след три години двамата се разделят. Едва през 1996 година Даяна се помирява с нея. Тя дори я кани на вечеря в двореца Кенсингтън за всеобщо изумление.

Въпреки това, когато умира октомври миналата година, никой от останалите наследници на Спенсър, не отива на погребението й./zajenata.bg