Кама Сутра за съпрузи с дългогодишен стаж

Семейните хора с дългогодишен брак знаят какво предизвикателство е съвсемстното съжителство. Ние обаче сме решили  да не обръщаме сега внимание на проблемите, а как да прадставим брака като забавно приключение.

Писателят Саймън Рич и илюстраторът Фарли Кац дават една интересна гледна точка за проблемите в брака, демонстрирани като съвременни версии на класическите рисунки от книгата „Кама Сутра“. Само че с голяяяямо чувство за хумор!

Ето 10 забавни пози от „Кама Сутра“ за съпрузи с дългогодишен стаж.

Ако Рич и Кац не са прави и са ви подразнили, измислете вие нещо по-забавно.

Да видим има ли нещо полезно:

1. Поза „Подтикване към действие“

Жената се навежда към краката на мъжа, за да почисти отпадъците. Така се опитва да го подкани и той дасе включи в почистването.

2. Поза „Съдомиялна“

Тя е добра за хора, които обичат да си сменят ролите. В началото активен е мъжа: той подрежда мръсниите чинии в съдомиялната. След това идва ролята на жената. Тя трябва да провери дали мъжа й е свършил работата правилно.

3. Поза „Свеж въздух“

Тази поза е свързана с нормите и стандартите на поведение. По тази причина е достъпна за хора, които имат наистина дълъг съвместен живот. Така че, мъжът не може да развали въздуха и няма нужда да се извинява на жена си, може спокойно да си пръцка.

4. Поза „Чуждо нещастие“

Двойката се държи демонстративно за ръце и показва любовта си, докато другите се карат.

5. Поза „Третият излишен“

Това може да се случи, когато в къщата трябва да се премести някаква тежка мебел. Съпругата ангажира някой мускулест мъжага, който разбира се, пренася тежкия товар  като си сваля ризата. Съпругата се наслаждава на красивото голо тяло на докера, а мъжът й гледа смазан отстрани.

6. Поза „Шопинг“

Съпругата се опитва с цената на всичко да завлече мъжа си в някой МОЛ. В същото време нещастният съпруг също се опитва с всички средства да избяга от това „наказание“.

7. Позиция „Скрита заплаха“

При внезапната поява на съпругата, нейният любим се старае да скрие личните си занимания пред лаптопа, както и да запази в тайна личната си кореспонденция.

8. Поза „Детето е при баба си“

Най-накрая двойката има възможност да се откаже от всякакви планове за вечерта и да се … наспи. Приспивателните ще свършат добра работа

9. Поза „Минути покой“

Ако мъжът е отишъл на футболен мач, то жената има възможност да се отпусне, да релаксира във ваната и да се порадва на кратковременната самота.

10. Поза “ 2+1″

Класическа поза за родители с деца. Тя се осъществява тогава, когато детето е прекъснало любовната игра на мама и татко. То пристига в спалнята им уплашено, че е чуло някакви „страшни“ звуци и затова се премества да спи с тях.

jilo.bg