Красива сервитьорка почерпила пожарникари закуска, а когато влязла във фейсбука си, не повярвала на очите си (СНИМКИ)

Двама пожарникари от Ню Джърси след усилено гасене на пожар, цели 12 часа отишли ​​до местния ресторант, за да пият кафе и да закусят. Сервитьорката Лиз чула, че говорят за тяхната работа, така че когато поискали сметката, тя направила нещо неочаквано. Вместо сметката, тя им дала листче, на което имало съобщение и то гласяло: – Вашата закуска ще бъде от мен – аз черпя. Благодаря, че ни служите и тичате към местата, от които всички бягаме.

Независимо от вашата позиция и роля, вие сте смели. Благодаря ви, че сте така „опасни“ винаги, когато има пожар. Починете! Лиз. Пожарникарите благодарили на Лиз и тръгнали към дома, където един от тях веднага публикувал необичайната случка и поръчал на всички да отидат и да посетят нейния ресторант.

И тук започва всичко. Пожарникарът Тим потърсил във Facebook и видял, че има баща, който е инвалид и се нуждае от помощ и решил и той да направи нещо за нея. Написал, че Лиз има баща, който е неподвижен и се нуждае от инвалидна количка, която Лиз не може да си позволи да купи, така че потребителите на социалната мрежи само за няколко дни превели 70 000 долара, много повече от достатъчно, за да му купи количка. – Просто ги черпих закуска, не очаквах нищо в замяна, но това е доказателство, че хората трябва да бъдат винаги любезни – казала Лиз./blitz.bg