Знаехме си! 62% от жените обичат грубият секс и ето какво най-много им харесва…

Ето, ако случайно сте се страхували от нещо свързано с грубият секс, не се притеснявайте! Според анкетата на OkCupid, която включва над 400,000 жени, 62% от жените се кефят на такъв тип удоволствия!

Какво точно се харесва на жените и защо? Хапането, драскането и пляскането вдигат пулса и кръвното налягане като отговор на болката, което води повече удоволствие. Всъщност доста голяма част от жените свързват тези действия единствено със секса. А, впрочем, големите мозъци също така казват, че ‘секторите’ на мозъка отговарящи за болката и сексуалното удоволствие се ‘застъпвали’.

Yeah-science-bitch-690x389

Та сега малко по конкретно…
Над 60% от жените са споделили, че дърпането на косата им действа изключително възбуждащо и се чувстват страхотно, когато са под чужд контрол.

Другите „любими“ неща на жените са да бъдат леко душени, да им говорите мръсно, хапането, драскането и подчинението, особено чрез връзване допълват класацията.
откачени
Общо взето пичове, давайте смело! Ако все пак не сте сигурни, просто говорете с вашата мацка преди това… за всеки случай. /mensbible.bg