Митьо Пищова излезе от болница и веднага почна да купонясва като за последно със засукани мадами на Слънчака (СНИМКИ)

Митьо Пищова – едно от най-колоритните лица в България явно живее като за последно. Колоритният шишко преди месец бе приет в болница с аритмия на сърцето, лекува се близо седмица в УМБАЛ Бургас и след като бе стабилизиран от лекарите, се върна в центъра на купона – в Слънчев бряг, пише „Флагман“. От тогава до този момент почти всяка вечер любителят на дългокраки манекенки и жени под 25 години, се впуска в луди партита, а всички около него се чудят как издържа.

Поредното негови парти бе в популярен нощен клуб в Слънчев бряг, където Пищова буквално скъса синджира и се превърна в атракция №1.

 Той танцуваше с оркестъра, хвърляше салфетки по целия дансинг, а около него винаги имаше красиви момичета, свидетелстват наши източници, които ни изпратиха и снимки от купона на Пищова. „Този човек е уникален! Трябваше цяло лято да се лекува, а той не е спрял да купонясва, сякаш е на 23, а не на 63 години”, разказаха хора, които често виждат Пищова в нощните клубове в Слънчев бряг.

Само след няколко дни най-известният търновец в държавата ще организира и модно събитие №1 на Лято 2017 – „Мис Фотомодел”, което ще се проведе в комплекс „Старите къщи” в Медово. Сред големите спонсори на проявата е „Какао бийч”.

Коментари