11-те най-секси части от тялото на мъжа според жените

  1. Трапчинките в най-ниската част на гърба

Тези две симетрично разположени спрямо гръбнака трапчинки в долната част на гърба карат някои жени да полудеят, макар че други не биха им обърнали особено внимание.

  1. Пенисът

Може би сам по себе си не би очудил с нищо никоя дама, но когато е прикачен за човека, по който си пада мацката, когато и той там долу се радва да я види – може да лепне на лицето й усмивка, която няма да се свали лесно!

  1. Ръцете

След няколко срещи или след някое питие в повече, когато се хванете за ръце, нейната малка ръчичка ще бъде обгърната от силна мъжка лапа и тя ще се разтопи.

  1. Раменете

Това е класика. Ако имаш широки, мощни рамене, трудно ще останеш незабелязан от мацките.

  1. Гърдите

За момичетата да легнат върху добре развитите гръдни мускули на един мъж е крайна степен на удоволствие. Изглеждат добре не само с дрехи, но и без.

  1. 6Гърбът

Широкият и силен гръб е много важен както за първото впечатление, така и за всяка прегръдка. Тя ще бъде изумена всеки път, когато те види с вталена тениска или седнал на леглото, докато тя се излежава.

  1. Очите

Доста напред в класацията, но чувствените жени оценяват контакта с очи по време на срещи и в леглото. Цвета също има значение, но най-важна е емоцията и хилядите думи, които можеш да кажеш с един поглед.

  1. Плочките

Дори загатнатите 4 или 6 плочки се намират за изключително възбуждащи. Пакетът от 8 плочки и изрязаните вени в ниската част на корема не винаги се приемат с този успех, защото повечето мацки го смятат за извратено и прекалено.

  1. „Веселата пътечка“ от пъпа надолу

Това е ивица окосмена зона от пъпа надолу. Въпреки че прекаленото окосмяване не е приемливо, никоя мацка не иска да има чувството, че спи с бебе.

  1. Предмишници

Някои психологически теории свързват вените и размера на предмишниците с пениса. Но дори и да не съществува пряка връзка, добре развитите, средно окосмени предмишници биха накарали сърцето на дамата да затупти още при първия поглед или прегръдка. Татусите също биха били считани за бонус при повечето мацки.

  1. Вратът

Особено онази част зад ушите, силният, здрав и свързан с добре замускулен трапец врат е прекрасно място за целувките и милувките на всякакви жени./mensbible.bg