10 неща, които жените искат от нас в леглото!

Пичове, знаем, че е почти невъзможно да разбереш жените! Но ето, този път си казват какво точно искат от нас в леглото! Може ли да повярвате? Приятно четене…

Дразнете ни! Много мъже прибързват към същината. Обърнете внимание как реагираме на всяко ваше движение и така ще разберете дали трябва да продължавате. Много е тъпо да чуеш „кеф ли ти е?“, като очевидно не ти е!
– И.

Момчета, не се фокусирайте върху това вие да свършите… всяка жена, която види, че се стараете за нея ще ви накара да свършите… това няма да избяга.


– Х.

Случва се мъжът да свърши преди мен, но това не означава, че трябва просто да  се просне да си почива. Това, че на него му е ‘ок’ вече, не означава, че на мен ми е! Не правете така, убива всичко… постарайте се малко!
– М.

Обичам пъшкането и да ми говорят мръсно на ушенце. Това е, друг съвет нямам.
– П.

Правете се, че ви пука. Дори да е секс за една нощ. Просто покажете, че ви пука.
– Д.

Много мразя, когато мъжете използват пръстите си грубо и бързо. Ако искам нещо подобно, просто ще искам да използвате пениса си? С пръсти трябва да е нежно с кръгови движения…
– С.

Обичам да ме пляскат по дупето. Но по-внимателно, че ако е прекалено силно ще ми убие кефа.
– А.
За мен е много важно партньора ми да ме гледа в очите, прави нещата някак си по нтимни. Иначе просто се чувствам като проститутка. 
– М.

Какъв съвет да дам ли? Не правете всичко, което виждате в порното…
– Н.
Ами, аз го обичам грубо. И като казвам грубо, значи грубо! Не съм от стъкло, няма да се счупя. Та така, някоя мацка, каже ли ви, че иска груб секс – давайте смело! 
– A.

Ето пичове, виждате ли? Знаят какво искат, но са толкова различни… та, давайте смело и просто питайте мацката, ако сами не може да се досетите.. няма страшно!/mensbible.bg