ДЪЛЖИНАТА НА КОСАТА РАЗКРИВА ОСОБЕНОСТИТЕ НА ВАШИЯ ХАРАКТЕР. ВИЖТЕ ТОЧНО КАКВО!

Много са нещата, които могат да разкажат за особеностите на нашия характер, пише dama.bg – стилът на обличане, любимите обувки или грим и разбира се, прическата. Изследванията показват, че дължината на косата може да каже нещо повече за нашето поведение. Нека разберем какво е то:

1. „Момчешка прическа“

Вие сте много общителен, спокоен и сдържан човек. Лесно си намирате истински приятели, а гъвкавият ум ви помага за успешното решаване на проблемите. Приоритет за вас са удобството и красотата. Обичате работата си и влагате много сили в нея. Единственият минус е, че понякога поради излишната енергия действате прибързано.

2. Къса коса

Дамите, които предпочитат такава дължина на косата си, са честни, непретенциозни и винаги казват истината, без значение колко неприятна може да бъде тя. Те се стремят да поддържат баланс между личния и професионалния си живот. Собственичките на къса коса действат решително и обичат да опитват нови неща – включително нов имидж. Това понякога означава и промяна на настроението, затова невинаги е лесно да сте близо до тях.

3. Средно дълга коса

Вие не позволявате на проблемите да вземат връх, доволни сте от външния си вид и характер, а също така сте и в състояние да поддържате увлекателен разговор. Вашата елегантност, природна красота и свежият ви вид привличат околните.

4. Дълга коса

Жените с дълга коса са склонни да бъдат романтични и мечтателни. В личния си живот те са взискателни и дори понякога прекалено критични. Но ако се влюбят, притежателките на дългите коси се отдават напълно. Тяхното желание е да имат искрени и сериозни отношения. Такива хора са много креативни, но често имат твърде много идеи едновременно. Те просто трябва да се научат как да се самоорганизират и благодарение на упоритостта си да могат да успеят във всичко, което са замислили.