Говорят децата на порнозвездите

Темата за сексуалния живот е много деликатна, особено ако говорим за родителите си. Като тийнейджъри всички сме си задавали въпроса как и с кого го правят родителите ни. И всички сме стигали до едно – смях и учудване. Но как бихте реагирал, ако разберете, че майка ви е порноактриса?

Сайтът Reddit помоли своите читатели, чиито родители са били в този бранш, да споделят във форума своите преживявания.

Jamman751:
„Израснах в беден квартал. Майката на един от приятелите ми работеше към порносайт, като се показваше на живо пред камерата, за да издържа семейството. Тя не криеше това си занимание, с което всъщност изкарваше доста пари. Приятелят ми не се смущаваше от това, но в училище му се подиграваха. Съучениците дори си правеха профил в сайта и караха майка му да прави разни неща пред камерата, но той просто им благодареше за допълнителните приходи.”

Woodshayes:
„Родителите на мой приятел участваха в аматьорско видео на Hustler. Не знам как го намерихме, но си спомням, че в един момент бащата се изпикаваше върху майката. Тормозихме момчето на тази тема, защото бяхме тъпаци”.

GoodElevation:
„Майката на мой приятел беше порнозвезда в края на 90-те. Той беше готов да пребие всеки, който направи дори и само намек по темата.”

Hopped:
„Много се ядосах, когато разбрах, че майка ми е била порноактриса. В пристъп на гняв започнах да удрям стената и си счупих и двете ръце”.

SianM10:
„В нашето училище беше един от синовете на Памела Андерсън – Брандън. Той също спеше при нас, в пансиона. После се запознах и с брат му Дилън. Бяха съвсем нормални, земни момчета”.

Organic_crystal_meth:
„Това, че майка ми се е снимала в порнофилми, не е толкова страшно. Лошото е, че не знаеш със сигурност кой е баща ти. А мисълта, че си заченат по време на такива снимки, е ужасяваща.”

TerroristOgre:
„Майка ми приемаше клиенти в мазето. То бе направено като тъмница, имаше въжета, ремъци и други атрибути. Нямах право да влизам там. Майка ми се стараеше да ги приема, когато не съм вкъщи, но понякога се налагаха изключения. Имахме си таен код – ако в пощенската кутия има плик с името ми, значи не трябва да се прибирам. В плика имаше пари, с които си поръчвах нещо в кафенето на книжарницата, където си пишех домашните. Тогава не си давах сметка, че това не само не е най-доброто за едно дете, но и не е много безопасно.

Няколко пъти тя забрави да сложи плик и влизайки вкъщи, чувах стоновете от мазето. Случвало се е да я видя гола, както и в садо-мазо костюм. Не знам дали го правеше само заради парите. Нямах представа доколко странно е всичко това, но знаех, че не трябва да говоря за него.“

LiedAboutMyExpertise:
„Баща ми беше режисьор на порнофилми. От него научих много технически детайли. За това колко капризно е осветлението и как чрез него гърдите на жените могат да изглеждат по-големи. Тъй като по време на снимките в микрофоните влиза скърцането на мебелите и други нежелани звуци (както и прекаленото пъшкане, което за ужас на баща ми ставаше все по-разпространено), след това се прави повторно озвучаване. Обикновено финалният звук е микс от оригиналния запис и „дублажа”.