7 неща, които мъжът НЕ трябва да прави с език ТАМ, долу!

Ако мъжът ви прави орална любов – СУПЕР! А, ако знае и какво прави там долу, то направо му слагайте пръстена и не го изпускайте! Разбира се, за да ви е максимално хубаво и на двама, то няма да е зле да му подсказвате от време на време и освен това да му посочите кои неща НЕ е желателно да прави там – долу!

Нападат клитора веднага

Във всички мъжки списания, се пише, че жената може да стигне най-лесно и бързо до оргазъм чрез клиторната стимулация. Това е така, но не бива да пренебрегвате вулвата и ватината!

Насочват се само към вулвата

Както споменахме вече – обърнете внимание на всички „участници в купона“, а не само на определени от тях, за да е пълна насладата!

Гледане в очите

Може би от розовите филми, по съвет от някой малоумен приятел или просто така са си решили, някои мъже гледат жените в очите постоянно. Това понякога е дразнещо и освен, ако изрично не са ви помолили за това, то да знаете, че не е „неписано правило“ и може да го пропуснете!

Постоянното питане дали свършва

За къде бързате!? Все едно са ви казали, че има спешна работа след 5 минути и така…Постоянните въпроси няма да го накарат да дойде по-бързо…Дори напротив!

Не питат какво харесва жената

Именно това е една от основните грешки. С питане се отварят много врати…Разбира се, подобен тип въпроси са малко неудобни, но по-добре да ги зададете сега, отколкото да се чудите къде бъркате!

Пъха си езика и до там

Жената няма нужда от „микро-пенис“ и езика не трябва просто да стои там неподвижен.