Топ 3 бюти съвета за мъже

Отдавна си отидоха дните, в които мъжете, които не се поддържаха, изглеждаха мъжествени. Жените искат все по-често една идея по-суетни половинки, дори и само защото ще предизвикат завист в други жени.

Можете да намерите много информация и съвети за красота за жени, но, уви, не чак толкова за мъже.

По този повод днес селектирахме за вас топ 3 на съветите за красота за мъже.

1. Ексфолирайте

Ексфолирането е изключително важно, за да почистите мъртвата кожа и да предотвратите инфекция. Ако не използвате скраб за кожата, порите ви ще се изпълнят с мръсотия и ще се налага да се справяте с раздразнения.

Ексфолирането оставя кожата сияйна и чиста, което винаги се откроява.

2. Поддържайте брадата чиста

Брадите, особено актуални, имат нужда от не по-малко поддръжка. Поддържайте я чиста, за да не страда кожата под нея. Мийте я всяка сутрин с шампоана за косата или с продукт за почистване на лицето. Можете да използвате естествени масла, които да нанасяте, за да стане тя по-сияйна и хидратирана.

3. Не пренебрегвайте устните

Трябва да обръщате внимание на устните. Те могат да изглеждат напукани и дори разранени, ако не използвате балсам за устни или друг хидратиращ продукт. Освен това, устните също са подвластни на годините и могат да изглеждат остарели. Изберете си балсам за устни със слънцезащита, за да не изгарят и да се хидратират./tialoto.bg